Keresztény? Zároltuk a számláját!

2023. július 13. 08:55

Meglepett a minap, amikor valaki egy írásban összefoglalta, milyen rendszerszintű bosszúhadjárat zajlik pénzügyi cégeknél az Egyesült Királyságban a keresztények ellen.

2023. július 13. 08:55
null
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

„Néhány évvel ezelőtt viszont a Downing Streeten ácsorogva néhány angol újságíró barátommal beszélgetve, egy meghívásukat azzal utasítottam vissza, hogy sajnos nem megy, vasárnap templomba készülök. A reakciójuk elképesztő volt, azt a sokkos állapotot, ami kiült az arcukra, nehéz lenne leírni.

Olyan volt, mint amikor a westernfilmben Clint Eastwood belép a szalonba két stukkerrel a kezében, szivar a szájában, és merev tekintettel végignéz az ott mulatozó társaságon. A zongorista hirtelen abbahagyja a játékot, a táncosnők megállnak, a csapos ijedtében kiejti a kezéből a rongyot, a kártyások pedig riadt tekintettel leteszik a lapjaikat. Szóval valami ilyen reakciót vált ki egy keresztény megnyilvánulás a mai brit entellektüelek között.

Ilyen tapasztalatokkal a múltamban is meglepett a minap, amikor valaki egy írásban összefoglalta, milyen rendszerszintű bosszúhadjárat zajlik pénzügyi cégeknél az Egyesült Királyságban a keresztények ellen. Nem a szivárványos zászlókat lengető, migránsmentő keresztények, hanem a Bibliát forgató Jézus-követők ellen. 

A napokban nagy port vert fel Nigel Farage, a brexitkampány egyik főszervezőjének bejelentése, hogy bankja zárolta a bankszámláját, és a többi ismert brit bank is feketelistázta, és nem hajlandók neki számlát nyitni.

Gondoltam, írok Farage-nak, nyisson számlát az OTP-nél, az aztán tényleg kiverné a biztosítékot a brit üzleti »woke-ráciánál«. De az eset sajnos ennél sokkal nagyobb problémára utal, Farage példája csak a jéghegy csúcsa. A brit bankok már nemcsak a nemzeti szuverenitásért kiállókat, hanem a szélsőbaloldali genderpropagandának ellentmondó hívőket is megfosztják a szinte nélkülözhetetlen banki szolgáltatások jogától.

A múlt hónapban például egy pap számláját zárolták, amiért kritikus levelet írt a banknak a pride hónap alatt (igen, ilyen már nálunk is van) genderpropagandával elárasztott banki szolgáltatásokat és felületeket sérelmezve. Ha nem tetszik a szivárványos zászlónk, viheted a pénzed máshová… Az egyik brit pénzügyi óriást a múlt hónapban büntetés kifizetésére kötelezték, amiért az egy Core Issues Trust nevű keresztény szervezet számláját zárolta annak genderpropagandával ellentétes közleményeiért.”

Nyitókép: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. július 13. 16:40
Pénzbuzeránsok; fontolgatniuk kell a gender -fontot-ásító anus beépített műfogsorral? 'Fogához veri a garast'.
zrx8
2023. július 13. 13:52
Ez van, ha egy bank vezetősége buzikból és a buzik vaz(elin)allusaiból áll.
connorj
2023. július 13. 12:37
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!
Mandiner444hu
2023. július 13. 12:21
Jézus Krisztus: Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket. Ha e világból valók volnátok, a világ szeretné a magáét, de mivel nem e világból valók vagytok, hanem én választottalak ki titeket a világból, azért gyűlöl titeket a világ. Emlékezzetek arra az igére, amelyet én mondtam nektek: Nem nagyobb a szolga az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak, ha az én igémet megtartották, a tieteket is meg fogják tartani. De mindezt az én nevemért teszik veletek, mert nem ismerik azt, aki elküldött engem. Ha nem jöttem volna, és nem szóltam volna hozzájuk, nem volna bűnük, most azonban nincs mentségük bűneikre. Aki engem gyűlöl, gyűlöli az én Atyámat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!