Az amerikai nagykövet a szabadság friss levegőjét hozta Magyarországra

2023. július 17. 16:10

A helyzet az, hogy nyomában sem vagyok a 444-nek.

2023. július 17. 16:10
David Pressman, az Egyesölt államok budapesti nagykövete országa zászlójával a kezében a 28. Budapest Pride résztvevői között a Városligetben 2023. július 15-én.
Apáti Bence
Facebook

„Tudom, tudom, én vagyok a propagandista, de a helyzet az, hogy nyomában sem vagyok a 444-nek. Ez a csöpögős szerelmeslevél, amit a felvilágosult, szabad, szélsőségesen okos, szép, és általában – valójában mindig – nagyívű beszédeket mondó Pressman úrnak írtak Soros Gyuri bácsi alázatos, és különösen szorgalmas alkalmazottai, mindent, de tényleg mindent felülmúl. Az amerikai nagykövet a szabadság friss levegőjét hozta Magyarországra.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. július 19. 12:00
Az emberi társadalom nagyon hasonlít az állatok világához. Az emberek között is vannak krojkodilok, oroszlánok, rókák, nyulat, patkányok. Az állatvilágban a szabadság azt jelenti, hogy elmenekülhetek, a ragadozók elöl. A "nyilt társadalom" fogalma pontosan azt jelenti, hogy ez a lehetöség az emberektöl meg lesz vonva. Azaz a ragadozók szabadok rátámadhatnak bárkire, bárhol "szabadon". A "nyilt társadalom" nem más mint a korlátlan elnyomás világszintü legalizálása, a gyengébbek védekezési lehetöségeinek az eltörlése. Egy csendes háború a nagy többség rovására. Soros és minden követöje átok az emberiségre.
Palatin
2023. július 19. 11:53
Pressman egy bugris, neki nemcsak hogy fogalma sincs Magyarországról, de még kimondottan rosszindulatú is. Kultúrát, emberséget tekintve, ö csak egy kis tintapötty az eldobott csomagolópapíron a volt brit Lindsay nevü angol nagykövethez úrhoz képest, aki ragyogóan megtanult magyarul, és imádta a magyar verseket, több alkalommal szavalta is kedvenceit a TV-ben. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7XET9XLU4
tizennyolcfok
2023. július 18. 08:28
"a helyzet az, hogy nyomában sem vagyok a 444-nek" ez, csak irónia nélkül.
machet
2023. július 18. 08:11
Na ebből az ő levegőjükből nem kérünk,nagyon nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!