Itt az ideje, hogy az MLSZ megkérdezze a Dominiket kinevelő Szoboszlai-fatert, hogy mi a titok?

2023. július 02. 21:31

Tök jó, hogy mindenki a saját sikerének tekinti Szoboszlai liverpooli szerződését.

2023. július 02. 21:31
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Tök jó, hogy mindenki a saját sikerének tekinti Szoboszlai liverpooli szerződését, de nem lenne itt az ideje, hogy az MLSZ megkérdezze a Dominiket kinevelő Szoboszlai-fatert, hogy mi a titok? Ugyanitt tegyük fel a kérdést: az elmúlt 10 évben kinevelt 110 ezer szociológus összesen keres hetente 150 ezer jó angol fontot?”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. július 03. 08:37
Ilyen Ambrózy félék miért írnak olyan dolgokról, amiről halvány lila fingjuk nincs róla!!!
Secnir
2023. július 03. 08:21
Ághassi Attila (2016-os cikk) index.hu/sport/futball/2016/12/05/szekesfehervar_fonix_gyerekfoci_klub_tortenete/ 2007-ben három apuka 6-7 éves fiai edzését nézte Székesfehérváron, és nem voltak elégedettek a látottakkal. Nem érezték, hogy a gyerekek fontosak lennének, nem kedvelték a stílust, ahogyan a gyerekekkel foglalkoznak. Az egyik apuka a klubnál a gyerekek edzőjeként dolgozott, komolyabb rálátása is volt arra, hogy mit kellene másként csinálni. Ha hagynák. A másik kettővel együtt aztán megalapították a Főnix Gold FC-t, ahol jobban bíztak a gyerekeik fejlődésében. Elsősorban azért, mert a saját koncepciójukkal foglalkozhatnak a focizni szerető gyerekkel. Lőjük le gyorsan a poént, a három gyerek szépen fejlődött, kettő, Szoboszlai Dominik és Bolla Bendegúz korosztályos válogatott lett. És hogy csapatszinten mit jelentett a Főnix? Az U15-ös csapat 2015. május 14-én 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát a felcsúti stadionban. Szoboszlai Dominik és a most már a Benficánál futballozó Csoboth Kevin fordította meg a meccset. egyszóval a titok az az, hogy a kiváló minőségű magyar edzői kar nem látta szoboszlait, és nem tudott rontani rajta
kolozsv
2023. július 03. 08:11
Nem kell megkérdezni a fatert. A titok a tehetség, az meg nem terem minden bokorban. Ha nincs, a nevelés sem ér semmit. Ha van, szerencsés, akit nem gátolnak körülmények. Mint pl. a szerencsétlen Liliánát, aki tehetséges, de tönkre tett ember.
Lauder Stenonis..
2023. július 03. 08:08
Amrózy elvtárs szerint a pártfőtitkár elvtárs által megálmodott akadémiai rendszer szart sem ért? Ráadásul úgy, hogy évente százmilliárdos tételben ad pénzt rá a magyar állam? Ambrózy elvtárs, itt lenne az ideje önkritikát gyakorolnia emiatt az elhajlás miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!