Ezzel a videóval mutatta be Szoboszlait a Liverpool

2023. július 02. 18:59

Az angol klub 70 millió euróért vásárolta meg a magyar középpályást az RB Leipzigtől.

2023. július 02. 18:59
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. A 22 éves középpályás klubváltásáról a nagy múltú angol klub közösségi oldala számolt be vasárnap délután. Azóta a TikTokon is megosztottak egy rövid videót a klub új szerzeményéről, amelyet alább tekinthetnek meg:

@liverpoolfc Dominik Szoboszlai is a Red. #Liverpool #LFC #Szoboszlai ♬ Unwritten Bracelet - DJ BAI

Hivatalos: Szoboszlai Dominik végérvényesen a Liverpoolé!

A magyar válogatott csapatkapitánya már nyilatkozott is új klubjáról.

Fotó: MTI/Illyés Tibor 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2023. július 02. 20:34
Lehet, hogy angol lesz és végül leszar minket. Sok ismerősöm nem jön haza onnan soha.
akkor ki
2023. július 02. 20:21
Dominik! Szavakkal nem lehet kifejezni azt a büszkeséget, amit irántad érzek! Büszke magyarként jó egészséget és sok sikert kívánok Neked! Ami meg a politikát illeti. Az oroszok már USA lőszerrel lövik Európa szennyeit! A liberalizmus hazája lángol! EU gittegylet foga beletörik a migri projectbe! szarosgyurka halni készül, mivel átadta egy buzinak a Sátán ostorát! Lassan a végére érnek a dollár baloldal pénzmosási project vizsgálatának. A libsik most jelölik ki, hogy ki vagy kik viszik el a balhét és vonul a sittre seggtágításra! Büszke vagyok arra, hogy folyamatosan Orbánra szavaztam és lassan beérik a gyümölcse! Örülök, hogy jövőre leáldozik a buzik szerepe az USA ba! Boldogság, hogy a liberalizmus meghal, vele együtt a sok beteg állat! Elfogjuk érni, hogy transz gender pedofil buzik nem fognak tamtamozni pest legikonikusabb helyein! Bízom benne, hogy minden libsi itt hagyja ezt az országot, hogy tiszta levegőhöz jussunk!
need-info
2023. július 02. 20:19
Kicsit túl gyorsan változnak a képek, bár ebben a felgyorsult világban ez a menő...
héttörpe
2023. július 02. 19:43
Picit hozzátesz még, hogy a lipsik java része most gyűri lefelé a békát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!