Sosem felejtem el, milyen volt a magyarságunkat megélni a kommunista diktatúrában

2023. június 04. 17:04

Magyar vagyok. Erdélyben, Marosvásárhelyen születtem és éltem 18 éves koromig.

2023. június 04. 17:04
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Június 4-én e nemzeti összetartozásra emlékezünk. 103 éve ezen a napon szakítottak el magyart magyartól, és találták magukat magyarok milliói egy idegen országban. Nagy utat meg és a mából visszatekintve azt is láthatjuk, hogy az elmúlt évszázad emberpróbáló volt minden magyar számára. A kommunizmus bukása után azt reméltük, hogy egymásra talál és lélekben egyesül a magyarság.

A nemzeti építkezés elindult, de 2004. december 5-én a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal rárontott a magyarokra. A baloldal nemzetárulása mély sebeket ejtett, és a gyurcsányi politika ma is a nemzeti érdek ellen cselekszik. Bizakodásra ad okot, hogy ma olyan nemzeti kormánya van Magyarországnak, amely gyökeresen szakított a múlt kárhozatos örökségével, és szívügyének tekinti az összmagyarság sorsát.

Azt ünnepelhetjük ma, hogy lám, még mindig itt vagyunk, sokan vagyunk és hosszú, rémálomból való felébredés után egyre többen érzik magukat magyarnak, és ezt tettekkel is vállalják.”

Nyitókép: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salamonhihii
2023. június 05. 15:06
A gané Zsigmond Barna Pál höhöö... Nagyon elfelejtettétek már a választási csaló Orbán Viktornak a legelsö kemény húzását, amikor a legelsö mondvacsinált "Kormány konzultáció"-s íveket QR-kódokkal látták el. Nnna, már akkor lehetett tudni, hogy egy kibaszott lista épül (diktatúrát támogatandó) az országban úgybazmeg, hogy egész egyszerüen tehetetlen vagy vele szemben. GOndold csak végig: - kitöltöd és egyetértesz. - kitöltöd, de nem értesz egyet vele - baszod kitölteni, de visszaküldöd - ki sem töltöd, vissza sem küldöd Téged, kB 8 éve listáznak. Alkotmányos jogaidat semmibe véve. És még mindig nem lóg a tolvaj-csaló-gyilkos ott, ahol egyébként lógni fog. Véletlenül kiposztolta a fideszes képviselő, ahogy a választókat hívogatva éppen nyilvántartásba veszi őket a Kubatov-listán https://444.hu/2019/05/21/veletlenul-kiposztolta-a-fideszes-kepviselo-ahogy-a-valasztokat-hivogatva-eppen-nyilvantartasba-veszi-oket-a-kubatov-listan Az újpesti képviselő, Zsigmond Barna Pál is teljesítette a feladatot. Ezt a képet posztolta ki tegnap, a többiekkel egyidőben. Tolvajcsaló és hazaáruló...
masikhozzaszolo
2023. június 05. 08:12
A szocialisták most és egyébként is olyanok, mint Dél-Amerikában egy szokás, átölelik barátságosan az embert, majd a borotvával elvágják a derekát. A külhoni nemzetrészek nagyon aranyosak, átölelik őket most éppen, majd az útlevelüket, szavazati jogukat, támogatásukat meg elveszik. És a 20 maszkból se kapjanak.
II.baljoska61
2023. június 05. 05:33
Ja. Magyar voltál, Fideszes lettél...
Draco Paladin
2023. június 04. 22:02
Szaros szekelyek, gyulolunk benneteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!