A több mint 500 millió forintos mikroadományokkal semmi baj nincs

2023. június 27. 12:42

Szégyen, ami történik, még nagyobb szégyen, hogy nem néznek bele az emberek arcába és ismerik el, amit tények bizonyítanak.

2023. június 27. 12:42
null
Szabó Gergő
Facebook

„Van, amikor az ember szinte fel sem fogja, hogy meddig lehet még tagadni a teljesen egyértelmű dolgokat, és hogy van ennyi bőr a balos arcéleken.

Karácsony Gergely tegnap este kiírta, hogy a több mint 500 millió forintos MIKROADOMÁNYOKKAL semmi baj nincs, és rendes ovisként vissza is lőtt az őket bántó rossz emberekre!

Mert ő és a kis mozgalma nem rubelben kapta ám, hanem euróban és fontban, ahogy írta is. Azt a mindenit! Így már minden rendben, főpolgármester úr! Gondolom, hogy holnap kerülni fogja a találkozást velünk a Fővárosi Közgyűlésben. Vagy addig kitalál valamilyen új menekülőutat a Feri?

Szégyen, ami történik, még nagyobb szégyen, hogy nem néznek bele az emberek arcába és ismerik el, amit tények bizonyítanak. Ja, ők akartak kormányozni....”

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fatia negra1
2023. június 28. 07:27
Hazug mocskos liberálbolsináci Geri és egész csapata, a DK ról nem is beszélve. Ezeket hazaárulóknak hívják, akik mindig külföldről várják a megváltást. Képzelem miket ígérhettek ezek a szarjankók a segítségért, hogy hatalomra kerüljenek. Az egri várban is volt áruló, úgy hívták Hegedűs hadnagy. Dobó nem engedte lelövetni, mert a golyó pazarlás, a kötelet meg utána még sok mindenre lehet használni.
nyugalom
2023. június 27. 22:24
Hazaarulas! Tv-t követelünk!
O5-1-A
2023. június 27. 18:43
Mhm, "mikro" adomány 500 millió forintnyi font és euró. És elvárja hogy el is higgyük
Galerida
2023. június 27. 17:37
Miért nem lehet megérteni, hogya ebben az országban a baloldal semmire nem menne külföldi támogatás nélkül! Sztálin elvtársnak köszönhetően elburjánoztak, de mióta a Nyugat az erősebb, kénytelenek annak a jóindulatára alapozni! Ott egye meg a fene Magyarországot, a lényeg az, hogy ne kelljen dolgozniuk! És ebben nagyon jók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!