Kötelező migránskvóta – Meddig tűrünk még?!

2023. június 09. 17:29

Nesze, sánta, itt van neked egy púp is!

2023. június 09. 17:29
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Most, amikor úgysincs semmi egyéb gondja az európai honpolgároknak, hiszen – bárki láthatja – nincs infláció az öngyilkos brüsszeli szankciók miatt, nem élik fel éppen tartalékaikat az emberek, nincs háborús pszichózisban a teljes nyugati »elit« és nem taszajtanak minket nap nap után a világháború felé; szóval mikor, ha nem most kellett keresztülverni a kötelező migránskvótát. 

Nesze, sánta, itt van neked egy púp is!

Az uniós tagállamok belügyminiszterei csütörtökön szavazták meg a kötelező migránskvótát. Többségi döntéssel – dehogy egyhangúval. Azért is szignálták ehhez a testülethez, mert a miniszterelnökök tanácsában egyhangú kellett volna. Trükköztek egyet megint, mint a kócoska jelentésének elfogadásakor. Nyugat-Európából minden uniós országba áttelepítik majd azokat a migránsokat, akik nekik nem kellenek. A felesleget, a legalját. 

Bár se nem tudományos, se nem cizellált, a népi bölcsesség mindezt nem kvótának nevezi, hanem a sz…r szétkenésének.

Az a migránskvóta lesz, amelyről éveken keresztül azt mondták, nem lesz. Brüsszel helyi ágensei itt magyarázták nekünk orrvérzésig, hogy felesleges a kvótanépszavazás, hiszen nincs és nem is lesz kötelező betelepítés, a jóságos Brüsszel ilyet nem is akar, ezzel csupán a Fidesz és személyesen Orbán Viktor riogatja a magyarokat. Így akar szavazatokat szerezni a szotyis – hablatyolták.”

***

***

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik