Kötelező migránskvóta – Meddig tűrünk még?!

2023. június 09. 17:29

Nesze, sánta, itt van neked egy púp is!

2023. június 09. 17:29
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Most, amikor úgysincs semmi egyéb gondja az európai honpolgároknak, hiszen – bárki láthatja – nincs infláció az öngyilkos brüsszeli szankciók miatt, nem élik fel éppen tartalékaikat az emberek, nincs háborús pszichózisban a teljes nyugati »elit« és nem taszajtanak minket nap nap után a világháború felé; szóval mikor, ha nem most kellett keresztülverni a kötelező migránskvótát. 

Nesze, sánta, itt van neked egy púp is!

Az uniós tagállamok belügyminiszterei csütörtökön szavazták meg a kötelező migránskvótát. Többségi döntéssel – dehogy egyhangúval. Azért is szignálták ehhez a testülethez, mert a miniszterelnökök tanácsában egyhangú kellett volna. Trükköztek egyet megint, mint a kócoska jelentésének elfogadásakor. Nyugat-Európából minden uniós országba áttelepítik majd azokat a migránsokat, akik nekik nem kellenek. A felesleget, a legalját. 

Bár se nem tudományos, se nem cizellált, a népi bölcsesség mindezt nem kvótának nevezi, hanem a sz…r szétkenésének.

Az a migránskvóta lesz, amelyről éveken keresztül azt mondták, nem lesz. Brüsszel helyi ágensei itt magyarázták nekünk orrvérzésig, hogy felesleges a kvótanépszavazás, hiszen nincs és nem is lesz kötelező betelepítés, a jóságos Brüsszel ilyet nem is akar, ezzel csupán a Fidesz és személyesen Orbán Viktor riogatja a magyarokat. Így akar szavazatokat szerezni a szotyis – hablatyolták.”

***

***

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
themen
2023. június 11. 14:12
Meddig tűrjük még?! ---------------------- Erre a kérdésre én is várom a választ. Egyre türelmetlenebbül.
Bjanose
2023. június 10. 20:04
Kedves Mindenki! Mikor hallom, hogy eddig és nem tovább! Mikor lesz ,hogy a kormány azt mondja, hogy kilépünk. Ha meg tudunk lenni az uniós pénzek nélkül, önálló szerződésekkel meg tudunk lenni az itt lévő cégekkel. Az emberek nagy többségének egy útlevél nélküli utazás nem éri meg a bent maradást. Mikor indul egy népszavazás a kilépésről? Úgy gondolom ezzel kellene kezdeni és nem a nagy vállalkozók érdekeinek érvényesítését.
mokány
2023. június 10. 17:07
Birodalmi packázás .
kombinátor
2023. június 10. 16:05
Te mit választasz? 1. betelepítjük őket 2. fizetünk 3. kilépünk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!