Hatalmas baki, Nagy Ervin lábon lőtte magát

2023. június 18. 13:21

Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.

2023. június 18. 13:21
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix nekilátott rendbe tenni a bélyeggyűjteményeit. Hiszen voltak olyan évadok, amelyek nem lettek behelyezve még albumokba és sajnálatos módon különféle borítékokban várták, hogy a helyükre kerüljenek. Azonban mielőtt elkezdte ezt a meglehetősen aprólékos pepecselést a bélyegekkel, eszébe jutott egy fontos dolog. Figyelemmel kísérte ugyanis az elmúlt hetek egyik legnagyobb közéleti csörtéjét a Rákay Philip kontra Nagy Ervin vitát. A múlt héten írt is ebben a témában egy jegyzetet, Gryllus Dorkával kapcsolatban, hogy miért is szól bele két ember vitájába. Azóta többen is megszólaltak ezzel az üggyel kapcsolatban, szinte már a csapból is ez folyt. 

Azonban egy nagyon érdekes felvetés került napvilágra Trombitás Kristóf tollából Nagy Ervinnel kapcsolatban. Az újságíró a Facebook-oldalán a következőket írta egyik posztjában: »Ezt a csávót ezerrel elkezdték építeni, amire a startjelzést a nagyköveti vacsora jelentette. Azóta monitorozza a dollármédia, hogy itthon működhet-e a Zelenszkij-recept. Nagy Ervinből Zelenszkij 2.0-t faragnának, ez a terv.«

Ez bizony elgondolkodtatta Félixet is. Miért is ne gondolkodhatna így a baloldali ellenzék? Gyakorlatilag már minden formációt kipróbáltak, és így sem sikerült még csak megközelíteniük sem a kormányzó pártok választási eredményeit. Orbán Viktornak pedig egész egyszerűen nincs kihívója. Itt jöhetne képbe Zelenszkij mintáját követve a feltevés szerint a baloldali színész, Nagy Ervin. Ez megmagyarázná a színész utóbbi hetekben tapasztalható markáns megszólalásait, médiaszerepléseit. Gyakorlatilag felváltva szerepel a 24.hu, a Magyar Hang, a 444.hu felületein. ”

***

Nagy Ervin: A megafonos kis senkik a nyilas korszakot idézik vissza

A színész megérti, hogy ilyen légkörben szoronganak az emberek.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. június 19. 18:20
Ervinke, tudol e a pöcsöddel zongorálni? ez alap, jó ha tudod.
Bokros Birka
2023. június 19. 13:19
Ervinke zsiráf vagy-e? - mint az ukrán bohóc, mert anélkül nem megy!
Lajoss
2023. június 18. 22:51
Ez egy nagy semmi.
TKata08
2023. június 18. 22:25
A hatalmonlevök összeesküvés elméleteket gyártanak??! A bal oldal beépített embere Nagy Ervin, ö lesz a Zelenszkij 2.0!! :) Azért nem mindenki agyhalott ebben az országban. Lehet fölényeskedni a sokadik kétharmaddal, de pofára is lehet esni elöbb vagy utóbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!