A Fidesz szavazói jelentős részben nyugdíjasok, alacsony végzettségűek, szakmunkások

2023. június 05. 15:07

A kormányoldalnak nem áll érdekében magas végzettségű tömegek létrejötte.

2023. június 05. 15:07
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„A Fidesz arra jött rá, hogy népszerűsége akkor is magas marad, ha a pedagógusok fizetése olyan, amilyen. A Fidesz szavazói jelentős részben nyugdíjasok, alacsony végzettségűek, szakmunkások, ebből következik,hogy a kormányoldalnak nem áll érdekében magas végzettségű tömegek létrejötte, amelyekből könnyeben kiemelkedne a Fidesz-ellenesek tömege, mondtam a Nap hírében. Hiba volt Karácsony Gergely háborúval kapcsolatos nyilatkozata, mert a Fidesz nagy erővel ezt a baloldal ellen tudja felhasználni, kampányt épít rá.”

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 326 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. június 06. 19:27
A szavazóknak két csoportja van: hülye és hülyébb. Általában az a hülyébb, akiknek a pártja kormányon van.
edico
2023. június 06. 17:40
Honnan is származol te tirpák. Te vagy az a tipikus kis tanyasi takony, aki nagy városba kerül és felfedezi az ajtón a kilincset.
Tra-Pista
2023. június 06. 17:27
Szerintem a Nagy Attila Tibornak elmentek otthonról. Eddig úgy gondoltam neki több sütnivalója van de úgy látszik ö is átkerült egy másik dimenzióba.
kishal
2023. június 06. 13:32
Jó duma! Csak majd mikor ennek az okostojásnak a házát az állástalan IT diplomások és tucatjogászok fogják felépíteni, mert nincs kőműves...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!