Nem kérdezték, meg akar-e születni

2023. június 01. 20:54

Száz évvel ezelőtt tájainkon az ilyen egyén nagyon gyorsan egy gyönyörű kerttel rendelkező zárt intézményben találta volna magát.

2023. június 01. 20:54
null
Agárdy Gábor
Ma7.sk

„Ez a hölgy a képeken teljesen normálisan néz ki, állítólag már ő is anyuka, aki a gyerekvállalást úgy kommentálta, hogy »etikátlan dolog gyereket vállalni, de más, ha örökbe fogadsz...« Majd még hozzátette, hogy így nem az ő hibája, hogy a gyerekek itt vannak ezen a sáros földgolyón.

Az örökbefogadást azon kívül azzal is indokolta, hogy így legalább segíteni tud azokon, akiket ugyancsak nem kérdeztek meg a megszületni való akaratukról, és így nekik is dolgozniuk kell...

Az amerikai bíróknak tehát feladták a leckét, az Alkotmány szerint kell dönteniük – méghozzá igazságosan, mert Amerikában ez így szokás. Azt is el kell dönteniük a bíráknak,  hogyan fogják a szülei és az állam kompenzálni azt az elszenvedett kárt, hogy ő nem akart megszületni és így kénytelen dolgozni meg elviselni mások  hülyeségét. Szerinte a létezés amúgy jó dolog, de sok a macera körülötte.

Súlyos vádpont az is, hogy szülei meg sem kísérelték felvenni vele a kapcsolatot a megszületése előtt.

Állítása szerint ez egy arra képes médiummal lehetséges lett volna, de ezt a megszületése után már nem bizonyíthatja, hiszen szülei diktatórikus akaratával már megszületett, tehát nincs lehetősége visszamenni az időben.

Most már semmi sem hiányzik a tiktokerek boldogságához!

Engem azért érdekelne, hogy ha mindez igaz, akkor ezen az ügyön, ami biztosan évekig húzódik majd, mennyit keresnek a bírák és főleg az ügyvédek.

Száz évvel ezelőtt tájainkon az ilyen egyén nagyon gyorsan egy gyönyörű kerttel rendelkező zárt intézményben találta volna magát. De Amerikában van szólás- és cselekvési szabadság is, természetesen  törvényes keretek között. Az ilyen bírósági beadványt pedig a törvény nem tiltja.

Mert Ámerika, ugye – a korlátlan lehetetlenségek országa!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Facebook

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik