Felkészül a déli harangszó!

2023. június 15. 08:29

Ausztria új polgárai nem simulnak be a társadalomba, nem veszik fel annak kulturális kódjait, hanem a magukkal hozottakhoz ragaszkodnak.

2023. június 15. 08:29
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Felkészül a déli harangszó!

A kötelező migránskvóta újra napirendre tűzése után újra beszélnünk kell erről a közelmúltban történt eseményről, annak szimbolikus és azon túlmutató jelentéséről.

Történt ugyanis, hogy a bécsi csata 335. évfordulója alkalmából, fel szerették volna avatni Sobieski János lengyel uralkodó szobrát, akinek döntő szerepe volt abban, hogy az oszmán-törököknek nem sikerült elfoglalniuk a Habsburg Birodalom fővárosát, ám – és most jön a lényeg – az osztrák főváros szocialista vezetése az ott elő török kisebbre való tekintettel ettől a tervétől elállt.

Mi történt tehát?

a derék bevándorláspárti helyi baloldal számít a bevándorló hátterű polgárok szavazataira, akik ezzel »túszul ejtik« a pártot, kulturális alapon behatárolják a mozgásterét.

Ausztria új polgárai nem simulnak be a társadalomba, nem veszik fel annak kulturális kódjait, hanem a magukkal hozottakhoz ragaszkodnak. Az erős identitás és a rövid távú politikai haszonlesés találkozása iszonyatos károkat tud okozni egy nemzet kulturális talapzatában, ez egy »csendes« Cancel Culture.

Sokan talán csak legyintenek: ugyan mit számít egy szobor.

Sokat! Csak egy példa: vajon kitör az ‘56-os forradalom, ha nincs a Bem szobor, ahol össze tudtak gyűlni a budapestiek?

Az emlékezés fizikai terei ugyanolyan fontosak, mint a szellemiek.

Ezért ne adjuk át őket a baloldalnak és ezzel az idegeneknek!

Mondj nemet a bevándorlásra!”

Nyitókép: Andrew Michael / Robert Harding Heritage / robertharding via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugán
2023. június 20. 13:56
Semmi közünk! Ezt nem is vitattam, csak nem támogatok semmilyen barbarizmust. Ennyi
Netbakter
2023. június 16. 11:09
Klattyant tominak sikerült az ami meghaladja az orvostudományt. Felhergelte az agyhalottakat. Dől belőle a hányadék. Honnan szedihíreit? Ja a mandinerről. Vicces
Viktor76
2023. június 16. 10:52
Azt, hogy a Nyugat kicsinálja magát a szarházi ballibsik vezérletével, én már telibe szarom igazság szerint. De a retkes kurva anyjukat rántsák bele ebbe, ne a két -, a hazájáról még normálisan gondolkodó - népet, a lengyelt és a magyart! Dögöljön meg az összes hazaáruló faszszopó, függetlenül a nemzetiségétől! Putyin vagy a kínaik basztatják a hagyományainkat, meg akarják mondani, hogyan éljünk? Nem tudok róla. A faszszopó Nyugat bezzeg minden kibaszott nap bele akar ugatni a dolgunkba. Verjék bele a faszukat a migránsok seggébe (vagy fordítva), a kurva anyját se érdekli, mit művelnek a saját tetves országukkal! Mi nem kérünk belőle! Szó nem volt ilyen elmebetegségekről a csatlakozáskor. Mellesleg mindig mondom: ilyenek a balosok mindenhol. A legutolsó retkes mocskok seggét is fényesre nyalják mindenféle idióta jelmondatok kíséretében, csak a normális, dolgozó, "őslakos", nem deviáns polgárokat szarják telibe folyamatosan. Nekik kuss a nevük. Ha megszólalnak, akkor rasszisták, széljobbosok, begyepesedettek, anti-woke őskövületek... Megmondta az Arab Liga elnöke a migránsok kapcsán: a nyugati politikusok hülyék. Milyen igaza van!
Ugandai Bubu
2023. június 15. 15:53
"Az emlékezés fizikai terei ugyanolyan fontosak, mint a szellemiek." Sztálin levágott, betört fejét kérjük vissza, ráírva, hogy WC. Le fogom pisálni, ha arra járok! Sztálin szobrot minden magyar piszoárba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!