Magyarázkodnak a Jobbik-Konzervatívok a migránskvóta támogatása miatt

2023. június 13. 18:37

Azt írják, most vált egyértelművé, hogy – a félrevezető kommunikációval szemben – a rendelet végső soron kvóta szerinti illegális migránsbetelepítést is előírna.

2023. június 13. 18:37
null

Ismeretes, hogy a Jobbik EP-képviselője a magyar baloldal EP-képviselőivel együtt támogatta azt a migránsok kötelező szétosztására vonatkozó javaslatot, amit aztán az uniós belügyminiszterek tanácsa többségi döntéssel elfogadott.

A Jobbik-Konzervatívok közleményben kezdett magyarázkodni. Azt írják, most vált egyértelművé, hogy – a félrevezető kommunikációval szemben – a rendelet végső soron kvóta szerinti illegális migránsbetelepítést is előírna.

Továbbá: a Jobbik-Konzervatívok a magyar parlament európai ügyek bizottságában egyértelművé tette és részletesen indokolta elutasító álláspontját,

valamint támogatta a bizottsági állásfoglalást. 

Az Európai Parlamentben a közeljövőben sor kerül majd a miniszterek tanácsa által elfogadott változat végső szavazására, amelyen a Jobbik-Konzervatívok képviselője természetesen nemmel fog szavazni – ígérik a felhívásban.

***

Kép: MTI/EPA-KEYSTONE

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. június 14. 09:02
Azt már megszoktuk hogy a ballibsik nem tudnak írni ( pedig ők a tanult értelmiség :DD ) most meg kiderül hogy a ballik meg olvasni se tud. :))
Je suis gázvezeték
2023. június 14. 07:07
A következő szavazásig, ígérjük, megváltozunk. -- Jobbik-Bohócok
confitür
2023. június 14. 06:37
Az ellenzéki EU parlamenti képviselők kinyilvánították,hogy támogatják a kvóta szerinti betelepítést, amit a ballibsi belügyminiszterek jogosultság hiányában ugyan de megszavaztak. Innét kezdve azok a magyar szavazópolgárok akik beszavazták ezeket a latrokat az EP-be,hazaárulást követtek el. Valóban lesz még néhány körmenet,azonban a lényeg nem fog változni bármilyen tiltakozás lesz is részünkről: Vagy beengedjük őket,vagy fizetünk,8 milliót fejenként. Pontosabban van még egy lehetőség: Általános mozgósítás, mindenkinek fegyvert kell fognia,különben jönnek tömegesen. Nem nyolc-ezer,hanem negyven-ezer évente. Bravó !
Kiscsiga
2023. június 14. 04:18
Mondanám, hogy egy újabb szög a jobbik koporsójába. De már nem fér hova.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!