A Jobbik meghalt

2023. június 08. 10:55

Ma egy éve annak, hogy lemondtam a Jobbik éléről.

2023. június 08. 10:55
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Ma egy éve annak, hogy lemondtam a Jobbik éléről, majd nemsokkal később kiléptem a pártból is. Akkor nehéz volt. Nem a lemondás, hanem a szembesülés azzal, hogy a Jobbik hogyan képes néhány ember pozíciója érdekében összejátszani a Fidesszel. Mondogattam is akkor: akik előttem elhagyták a Jobbikot, jellemzően a Fidesznél kötöttek ki. Én vagyok talán az első, aki azért hagyta el a Jobbikot, mert maga a párt kötött ki a Fidesznél.

Én viszont maradni akarok ott, ahová tartozom: a nép pártján.

És nem adtuk fel. Borsodban megalakítottuk A Nép Pártján Mozgalomat, amelyhez mára több mint 24 ezren akarnak csatlakozni. Jobboldaliak, baloldaliak, olyanok, akik nem alkusznak a Fidesszel, de nem kérnek a rezsimmel alkudozó ellenzékből sem. Igen, egy évvel ezelőtt a Jobbik meghalt. A Nép Pártján viszont megszültett.

Új ellenzék, ahol a jobboldali és a baloldali is ugyanazt akarja: igazságot a magyaroknak! Mert az eszköz változhat, de a cél soha.

Vesszen a kormány, győzzön a nép!”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 09. 19:55
Kérek 5 deka virslit a jobbikból.
Box Hill
2023. június 09. 16:45
Hogy a Jobbik meghalt, az tény. De ki ölte meg?
Szélhámosok kíméljenek
2023. június 09. 14:35
És a gyilkos megállapította a halál időpontját...
DrPepper
2023. június 09. 11:04
A 24 (ezer?) embert aki csatlakozni akar, mi tartja vissza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!