Gyurcsány, a kutyapiszok és a terrorista

2023. június 14. 20:48

A gyurcsányisták azóta is hallgatnak, mint szar a fűben.

2023. június 14. 20:48
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Legalább már van két olyan ellenzéki párt, amely nem támogatja a kötelező migránskvóta Brüsszel általi Magyarországra erőltetését, míg amelyek Gyurcsány köpönyegéből bújtak ki, azok természetesen teljes mellszélességgel támogatják, pusztuljon a magyar jeligére.

Néhány nap már eltelt azóta, hogy Brüsszel teljesen jogellenesen meghozta a döntését a migránsok kötelező szétosztásáról az Európai Unió tagállamaiban, így Magyarországon is. A gyurcsányisták azóta is hallgatnak, mint szar a fűben, még véletlenül se mondanák azt, hogy ez disznóság, ez ellentétes Magyarország érdekeivel, tiltakozunk.

Pedig ők is jól tudják, hogy az Európai Unió 30 ezer migránst küldene Magyarországra. S amennyiben hazánk nem akar bevándorlókat befogadni, akkor akár a be nem fogadott migránsokért – illegális bevándorlókként – nyolcmillió forintos, összesen 250 milliárd forintos bírságot is kaphatunk. Egyenesen hajmeresztőnek nevezte Brüsszel migránskvótáról szóló döntését a KDNP frakcióvezetője. Simicskó István kijelentette: az Európai Unió már régóta nem azt az értéket képviseli, amit az alapítói megálmodtak. Aláhúzta: miközben Európa keleti részében háború dúl és milliók szenvednek, Brüsszelben béketerv helyett háborús forgatókönyvet írnak, és migráns kvótatervet fogadnak el, amellyel tovább bátorítják az illegális bevándorlókat és az embercsempészeket. Úgy vélte, az Európai Unió méltatlanná vált a 2012-ben kapott béke Nobel-díjra.”

***

***

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. június 17. 13:49
Az a probléma hogy ez a narcisztikus pszihopata még mindig azt hiszi hogy ezt a nagy rakás fost amit műveltek lehetséges pozitívumként eladni, és akkor dicsfénytől övezve visszatérhet. https://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0 De az igazság ferike az, hogy csak azért mert ennyire őrült vagy hogy azt képzeled ez lehetséges életed végéig be kellene vágni a zártosztályra.
csulak
2023. június 15. 17:09
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
Szuper
2023. június 15. 10:25
Tisztelt Horváth úr! Én az Ön helyében nem degredálnám le a kutya szart a Gyucsány Feri szintjére! Mindenki tudja, hogy Feri nagyon tanulékony és egy kis idő adásával és türelemmel el fogja érni a kutyaürülék szintjét! Senki ne bántsa Ferit, óvjuk ők, mert nem lesz meg a Fidesz újab 2/3-a ( 4/5-e)? Hajrá Ferrrrrrrrrrrrrrri! :-)))))))))))
kizökkentidő
2023. június 15. 07:06
Továbbra is várom a kormány lépéseit a brüsszeli döntés ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!