A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ha valakinek beletörött a szelfibotja az otthoni feladatokba, az mehet világmegváltani az Európai Parlamentbe

2023. június 27. 22:52

Most szólok, az EP-ben nem ül ott a George Clooney.

2023. június 27. 22:52
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Most szólok, az EP-ben nem ül ott a George Clooney. Amúgy pont erre jó az egész miskulancia: ha valakinek beletörött a szelfibotja az otthoni feladatokba, az mehet világmegváltani az Európai Parlamentbe.”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztiapu
2023. június 28. 18:37
Csak kicsit vagyok pikírt: drága András, emlékszem, maga magát ajánlgatta kávézáshoz Varga Juditnak. Látom, nem tud lecuppanni a témáról - ezek szerint V. J. nem reagált a közös kávézás ötletére. (Igaz, neki meg Clooney adott kosarat - bár ezen nyilván nem lepődött meg Varga...)
SandorL
2023. június 28. 14:56
Na, figyu Hont: eztet nem talaltad el; a jogallamisagot vizsgalgatni kel az eu-ban is. Tudod, Hont, ezt a munkat nem Donat kaliberekkel lehet elvegezni. Itthon lehet talalgatni ezt-azt. A ballib mindig azt teszi. Mindig csak Orban utan mennek. Sajat tema semmi; hat most ezen rugoznak.
occam borotvája 5
2023. június 28. 13:22
Hát a húgod mást mondott. Meg anyád is. Bár az öreglány seggbe már nem élvezte a hetvenes peremes tövig menetest. S mind ezt apád hátán.:-)))))
zsanett-kúnrum
2023. június 28. 12:33
megcsorgott a nyálad kis skrupulusz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról