Végül előfordulhat olyan eset, amelyben az MTVA-nak lesz igaza

2023. június 08. 14:19

Ebből földbe állás lesz.

2023. június 08. 14:19
null
Hont András
Hont András
Facebook

»Nem a focihoz kell érteni, hanem az üzlethez«. Na, tessék, ő sem ért a focihoz. Ami pedig az üzletet illeti, ajánlatos is ez ügyben olyanhoz fordulni, akinek egyetlenegy versenytársa van, és így csípi meg az előkelő második helyet. Címvédőként.

Viszont a legaggasztóbb az, hogy végül előfordulhat olyan eset, amelyben az MTVA-nak lesz igaza. »A nemzetközi piacon egyre elterjedtebb, hogy a prémium sportjogok már a streaming-szolgáltatók felületein kötnek ki. Így van ez Ausztriában, Hollandiában, de Amerikában is a Paramount + adja a BL-t. Az üzleti modell az RTL+-ra van kitalálva, ez nem titok«. Ebből földbe állás lesz.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1902
2023. június 09. 13:11
Az egészben a legdurvább, hogy már egy szaros bl közvetítési jogokra sincs pénze a "közmédiának". Még egy fidesz ciklus, és tényleg teljesen szétbasznak mindent. Talán 2030-ra megjön végre az emberek esze.
olajfa1
2023. június 08. 21:59
Az RTL a korrupciót rendszerszintűvé szeretné alakítani! Az RTL a felépített csatornarendszer kiosztást akarja a korrupciójával tönkre tenni! EZÉRT GYŰÉÖLETESSEK EZEK A "SZABADSÁG PÁRTIAK"... mert a gyerekcsatornások ne adjanak sportot és a sport csatornák ne adjanak gyerek műsorokat!
olajfa1
2023. június 08. 21:44
Ja! vagy a "FISH and HANTING adja pl a F1-es közvetítéseket!... NÉG VICCNEK IS SIRALMAS! lenne!... Azért vannak sport csatornák hogy ott sportot, a Paramunt+ meg a filmeket stb stb... /a gyerek műsorokba meg nem a nemiség megváltoztatás előnyeit!.../
files32
2023. június 08. 20:15
Nyugi, majd orbán hoz egy törvényt, akár visszamenőleg IS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!