Hont András Schilling Árpádot sem kímélte

2023. június 15. 06:33

A két közéleti szereplő kommentben üzengetett egymásnak. Előbbi Facebook-bejegyzése alatt.

2023. június 15. 06:33
null

Ahogy korábban a Mandiner beszámolt róla, Hont András is kommentálta a végeláthatatlan cunamit elindító levélváltást Nagy Ervin és Rákay Philip között, és annak utórezgéseit. Az újságíró rövid bejegyzésében így összegezte véleményét:

„Az a baj, hogy kulturális vitáinknak vagy az a vége, hogy Sárosdi Lilla készít egy videót, vagy az, hogy az Írószövetség kiad egy közleményt” – írta Facebookon.

A bejegyzés alatt Sárosdi Lilla férje, Schilling Árpád rendező kommentben próbálta meg védelmébe venni feleségét. Tovább vitte Hont gondolatmenetét, és azt írta:

„Az a baj, hogy bármi is történik, Hont András végül megírja a véleményét."

Nem sokat kellett várni a válaszra, Hont gyorsan reagált.

Hát, igen, Árpád, ez már csak ilyen. A publicista publikál, a színész színészkedik, a rendező rendez. Ja, várjunk csak...”

– írta.

Schilling Árpád rendezővel kapcsolatban Rákay Philip korábban azt írta, hogy feleségével külföldön „árufeltöltőként” próbálnak szerencsét. Ezt később Gryllus Dorka válaszüzenetben megcáfolta.

 

Nyitókép: YouTube-képernyőkép 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. június 15. 11:20
A libbantaknak a gyűlölködés az életelemük! Az emberiségnek hasznos tevékenységtől még a hideg is kirázza őket! egyszerűen csak el szokták venni mások ötleteit tudását és melldöngetve aljas módon a sajátjuknak titulálják... és kész! ha ők ezt mondják akkor csak és csakis úgy lehet és kész! punkt tumm!...
jánosbácsi
2023. június 15. 11:12
Andriska te nem publicista vagy hanem Fidesz csicska médiaprostituált.
destsai
2023. június 15. 10:41
osztálykülönbség hont, meg a sillingék... ezt bandita is tuggya, de hát valamiből élni kell...
Zolotarjov
2023. június 15. 10:02
Gryllus Dorka cáfolta..Honnan a faszomból ilyen jól értelsült a berlini szandzsákban élő Dóri? Csak nem ő a szóvivőjük..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!