Baráti tűz

2023. június 19. 06:12

Akik eddig is mindent elhittek Orbánnak, azok persze simán beveszik ezt is.

2023. június 19. 06:12
null
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„A tökéletes az lett volna, ha az USA egy transznemű, maoista, Soros György vérfertőző nászából származó, legalább 50 százalékban negrid, ismert magyar ellenzékieket zsebből fizető genderszakos fegyverkereskedőt küldött volna Magyarországra nagykövetnek. Az ideális jelölt helyett végül David Pressmann érkezett, aki ugyanúgy jogász, mint Orbán Viktor (csak neki, Orbánnal ellentétben, jelentős szakmai múltja is van, amit jórészt emberi jogi ügyekben szerzett), ugyanúgy meleg férfi, mint Szájer József (csak ő, Szájerrel ellentétben, nem titkolja, és nem homoszexuális swinger-orgiákon flessel, hanem boldog monogám párkapcsolatban neveli a gyermekeit), és hát fehér is, ha ugyan a bőrszín még bármi melletti vagy elleni érvként felhozható a 21. században. Mindegy, a Fidesz, illetve az udvari sajtó ebből a leosztásból próbálja kihozni a legtöbbet – a pártlap minapi címlapját elnézve meglehetősen önleleplező eredménnyel.

Egyrészt egyetlen tömör írásban sikerült nekik összefoglalni, milyen is a Biden Amerikája által pátyolgatott magyar ellenzék, vagyis mindenki, aki nem fideszes: migránssimogató, háborúpárti, Sorosbérenc dollárbaloldali LMBTQ-szimpatizáns. Miután az országban a legutóbbi választási eredmények szerint legfeljebb 3,5 milliónyian flörtölnek valamilyen szinten a Fidesszel, a Magyar Nemzet diagnózisa alapján mintegy 6 millió hazai híve lehet a woke ideológia hardcore szárnyának, ami, ha igaz, 13 évnyi keresztény-konzervatív népnevelés, totális sajtómegszállás, az állampolitika szintjére emelt homo-, transz- és egyéb fóbiák, a szakadatlan nyilvános ájtatoskodás és az eszközökben nem válogató kultúrharc után… hát… fogalmazzunk úgy, hogy elég szánalmas.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. június 19. 13:13
A Népszava még él?
Bokros Birka
2023. június 19. 12:35
Pressmancinak új babája van a népszaránál, hamar benősült a buzulmán!
KuntaKinte
2023. június 19. 11:43
Hargitai, hiába fröcskölődsz: hiába okoskodsz és sopánkodsz. Eladtad a lelkedet a mosléknak és eladtad a Népszabadságot. Hiába mosdatod az amerikai represszív diplomáciát, hiába terelsz Szájerrel, Orbánnal vagy bárkivel: teljesen nyilvánvaló, hogy Pressmannon keresztül Magyarországot gyarmatként kezeli az USA. Nem az a bajunk Pressmannal, hogy meleg, hanem hogy reklámozza; nem az a baj, hogy antirasszista liberális zsidó, hanem hogy vallottan antiszemita zsidólistázókkal szédereget és mosdatja a holocaust-tagadókat; nem az a baj, hogy putyinellenes, hanem hogy az ukrán népet dobja oda csalinak Putyin elé. Nem az a baj, hogy felkarolnák a menekülteket, hanem hogy ezer szálon mozgatják a globális migrációt és az emberkereskedelem mega-bizniszt. Amíg ez az "emberjogi" teljesítmény, amit Pressmann és kollégái képesek felmutatni, addig kösz szépen: nem kérünk belőle. Hiába moralizálsz, hiába mentegetőztök: teljesen nyilvánvaló az USA agresszív álszentsége, teljesen nyilvánvaló, hogy egy szenilis báb az USA elnöke, akinek a tetejébe a debilis fia üzletelt a korrput ukrán oligarchiával, és hogy már régen nem egy demokratikusan legitimált politikai elít kormányozza a világhatalmat, hanem egy átláthatatlan és szövődményes, korrupt deep state. Menthetetlen. És menthetetlen, hogy te, egy magára adó újságíróként ezeknek falazol.
istvanpeter
2023. június 19. 10:42
Némileg már az is sértő, hogy egy félnótás önokos ilyen kozmikus marhaságokat akar ránk sózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik