Nálunk már betelt a menekültkvóta

2023. június 16. 14:41

Az ifjúság aberrált szexuális felvilágosítása/megrontása közben fel sem merül bennük, hogy a normális gondolkodást tüntetik el az önmagukból kifordult brüsszeli elit narratívái.

2023. június 16. 14:41
null
Földi László
Földi László
Magyar Nemzet

Az Európai Unió brüsszeli bürokratái kevéssé különböznek a letűnt idők orosz lumpen-dzsentri rétegétől mentalitásban, életvitelben. Fontos számukra az, ami anyagi, ami hatalmi szempontból jelent előnyt. Az unió hivatalnokai kritika nélkül tekintenek a »felsőbbségre«, bármily őrült ideát és ukázt is kelljen közvetíteniük a rangban alattuk állóknak. Olyan újabb és újabb akciókon törik a fejüket, melyek romba dönthetik a polgárok életét.

Ha egyes tisztviselőtársukról kiderül, hogy befolyással üzérkedett, pénzt vagy más juttatást fogadott el érdekkörök előnyhöz juttatásáért, azonnal megy a felmentő kifogás, a kifeszített védőháló. Elterelő hadműveletként pedig szitokszavak kerülnek a napi közbeszédbe, melyek leginkább »orosz« – időnként »magyar« – előtaggal kezdődnek. A szivárványos zászlók eregetése, az ifjúság aberrált szexuális felvilágosítása/megrontása közben fel sem merül bennük, hogy a normális gondolkodást tüntetik el az önmagukból kifordult brüsszeli elit narratívái.

Ott, Budapesttől körülbelül 1300 kilométerre, eme fertő közepette az orosz politika, az orosz keresztény életmód követése, az orosz érdekérvényesítés, maga az orosz földrajzi létezés elfogadhatatlan, sőt vitára sem érdemes frázisok számukra. Van viszont egy régmúltban használt fogalom, mely reneszánszát éli a degenerációba hajló világban. Amit az sem tesz forgalomképtelenné, hogy orosz jelzővel kezdődik. Az orosz rulett.”

Nyitókép: Pixabay 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Domokos
2023. június 18. 10:53
Magyarország megtelt menekülttel már az őskorban . Ma ellenzéknek nevezik magukat . De semmivel l sem jobbak mint a most behozott mocskos migrik .
zrx8
2023. június 17. 08:54
Egy valamit nem értek, de azt rohadtul nem: ha Nyugat-Európa rájött, hogy csak bajuk van a beengedett untermensch-ekkel, ezért össze akarják gyűjteni őket, és átzsuppolni a keleti tagországokba, kockáztatva ezzel az Unió egységét és jövőjét, nem lenne egyszerűbb egyenesen hazazsuppolni őket, és elfelejteni ezt az egész, kb. egy évtizede zajló elmebajt ? Vagy ahhoz már túl sok pénzt tettek zsebre a brüsszemita döntéshozók Gyurkabá'tól, hogy ezt meglépjék ?
LancelotDuLac
2023. június 17. 00:24
"Nálunk már betelt a menekültkvóta" XDDDDD Ezért engedtek el közel ezer embercsempészt, hogy hozzanak még kvótán felül is migránsokat XDDDDDDDDDD
Rigor_mortis
2023. június 16. 19:41
"Ott, Budapesttől körülbelül 1300 kilométerre, eme fertő közepette az orosz politika, az orosz keresztény életmód követése, az orosz érdekérvényesítés, maga az orosz földrajzi létezés elfogadhatatlan" Igazad van, Lackó! Az orosz kerszténységből mi is kaptunk a háborúk és 56 folyamán meg utána. A szemét ukránok meg megtámadták ezt az áldott keresztény országot és el akarják venni az oroszok ősi földjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!