A fasiszta orbáni diktatúra eddig „csak” az orosz agresszor gerinctelen csicskája és trójai falova volt

2023. június 20. 19:37

Orbánék végleg elárulták az EU után a NATO-t is.

2023. június 20. 19:37
null
Dániel Péter
Facebook

„A korrupt, fasiszta orbáni diktatúra eddig »csak« az orosz agresszor gerinctelen csicskája és trójai falova volt. De most már Putyin aljas smasszerei is lettek a magyar hatóságok, rendőrök és katonák, hiszen jelenleg ukrán hadifoglyokat tartanak fogságban törvénytelenül Magyarországon, orosz kérésre/parancsra! A kijevi külügyminisztérium szerint az ukrán hadifoglyoknak azt sem engedik meg a magyar hatóságok, hogy kapcsolatba lépjenek az ukrán nagykövetséggel vagy a saját családjaikkal. Orbánék az emberjogi szervezeteknek sem adnak információkat erről az újabb szégyenletes ügyről Ezzel Orbánék végleg elárulták az EU után a NATO katonai szövetséget is. Az utolsó NATO hadgyakorlatra az »elrettentő erejű szittya« haderő már meghívást sem kapott. A kecskeméti repülőnapra pedig egyetlen NATO tagállam sem fogadta el a magyar meghívást, ezért az érdeklődés hiányában elmaradt... Alakul a helyzet, véleményem szerint Orbánék hamarosan elérik a NATO-ból történő kizárásukat. Az EU-ból pedig a hitvány felcsúti zsebdiktátor vezeti majd ki a szerencsétlen magyar népet. Azután pedig következhet a »vidám« orosz vagy kínai gyarmati sors... végül pedig a törvényszerű összeomlás. Egzotikus, de megrázó élmény lesz... Nos, én már behűtöttem egy finom pezsgőt a gyalázatos orbáni diktatúra csúfos bukására! Üdvözlettel: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász”

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemezis
2023. július 13. 14:09
Na, mar csak te hianyoztal, onnan a kibucbol, te degeneralt...
alenka
2023. július 12. 18:02
Rég nem írtal cuki petike,netán igazam.volt és benyelt egy cápa???...sajnos,ki is oklendezett,mert undor vagy...
mai nap
2023. július 12. 07:15
Nem volt Bartus, hogy kellett egy Dániel Péter?
Osztap Bender
2023. június 23. 10:17
A "menekült vagy talán alijázott nemzetközi jogász" elvtárs vitába szállt (és nem magába) a magyar nép egy részével. No csak gyere haza vitézem, a "vitát" majd itt folytatjuk. Egyrészt te az ügyészséggel, bírósággal. Mi meg majd utána ha végeztetek, veled galambocskám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!