Nagy Ervin nagyon mélyre süllyedt, felháborító tettére nincs bocsánat

2023. június 07. 07:21

A baloldali színész a szavaiból ítélve helyénvalónak találja az erőszakot, megérti, hogy például rendőröket dobálnak meg különböző tárgyakkal a tüntetők.

2023. június 07. 07:21
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nagy Ervin most azonban olyat tett amire nincs bocsánat. 

Levegőt! címmel szervezett országos tüntetést a státustörvény ellen két mozgalom – a NoÁr és a Tanítanék, még múlt hét csütörtök este Budapesten és számos vidéki városban. A 24.hu megkérdezte a tüntetésen résztvevőktől, mit gondolnak az eddigi eredményekről, mi a véleményük a rendőrökkel kialakult konfrontációkról.

A színész a tettlegességig fajuló tüntetésekről a következőket mondta:

»Szerintem jogos. Amikor az ember a kétségbeesését nem tudja hogyan levezetni, ez kitör néha a fizikai erőszakban. Nem jónak tartom, de jogosnak. Azt nem lehet elvárni, hogy valakit állandóan sakkban tartanak, lehetetlen helyzetben tartanak, és ő majd kulturált válaszokat fog adni. Párizsban már égne az egész város. Ahhoz képest szerintem a magyar diákok rendkívül kulturáltak, hogy mi történik velük és a jövőjükkel.«

A baloldali színész a szavaiból ítélve helyénvalónak találja az erőszakot, megérti, hogy például rendőröket dobálnak meg különböző tárgyakkal a tüntetők, mert szerinte jogos a kétségbeesésük. 

A színész, aki legutóbb Zámbó Jimmyként parádézott az RTL sorozatában, ezúttal átlépte azt a bizonyos rubikont. Mert az erőszakot támogatni, erőszakos jogsértő tevékenységet nem elítélni közszereplőként, színészként, értelmiségiként több mint bűn. 

Eddig és ne tovább!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. június 08. 17:04
Nagy Ervin = 0
Úttörő
2023. június 08. 13:18
Könyörgöm , hasonlítsuk már össze a 2006- os Budapest lángba borítását a mostani kicsi rendbontással ! Na ugye ? Pedig akkor volt erős ellenzék és meglehetett volna egyezni a parlamentbe. Most nincs ellenzék és a diákoknak nincs más eszközük az ellen véleményre . Most minimum a 2006-os minta szerint kellene cselekedniük jövőjük érdekébe . Sőt ... mert most sokkal erőssebb a kormány , még erőssebben !
Géza Kékazég
2023. június 08. 12:45
Ennek így nől a haja? Vagy bodoríttatja? (Most látom először az ipsét.)
Fed74
2023. június 08. 09:15
Tudod mi a bűn ártány szopó Csépányi? Amit te meg a tolvaj bandád csinál ezzel az Országgal! Hogy basznád szájba a jó kurva anyádat, te szarházi fidesz bérenc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!