Ceglédi Zoltán keményen odaszúrt az ellenzéknek

2023. június 06. 21:03

„A negyedik kétharmad után nem lehetséges, hogy egyesek mégiscsak rosszul csináltak valamit?” – tette fel a kérdést.

2023. június 06. 21:03
null

Ceglédi Zoltán a legújabb írásában kiemelte, hogy az ellenzék nem fog sikereket elérni a kordonbontással. „A Fidesz egykori kordonbontását eltanulva sem lehet érdemi találatot bevinni a kormánypártnak” – írta a Patreonon.

Ceglédi szerint ettől biztos nem lesz kevesebb fideszes szavazó.

– tette hozzá.

Ezt követően erős kritikát fogalmazott meg az ellenzék egész eddigi tevékenységével kapcsolatban. „A negyedik kétharmad után nem lehetséges, hogy egyesek mégiscsak ROSSZUL csináltak valamit? Hogy érdemes lenne mást is meghallgatni, mást is kipróbálni?” – tette fel a kérdést.

 

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. június 07. 13:53
Kevesli a hozzá guruló dollárokat..
seneca6
2023. június 07. 12:32
Talán értelmes embereknek értelmesen kellene politizálniuk. De most debilek, idióták és alulképzett senkik vannak ellenzéki oldalon. Sajnos ki kell jelenteni, hogy a "meghatározó" ellenzéki politikusok mind hülyék. Egytől egyig. Tudniillik a politikus is egy szakma. Ezek meg szarok a munkájukban. Ennyi.
masikhozzaszolo
2023. június 07. 09:28
/soha semmi hibát nem szabad elismerni./ Ha a rendszerváltás nem az MSZMP ügynökei szerint történt volna, akkor az helyesen a MSZMP rendes eltakarításával, elszámoltatásával, megbüntetésével történt volna. És a kitiltással a közügyekből, és igen, nem tölthet be tisztséget, nem is választható, és nem választó. Meg a Liszt Ráció. Meg a Zétényi-Takács. Most is ott van még mindig sok ellenzéki a jó helyeken. Pl. Az MVM. Hazudozás ezerrel, hogy JELLEGGÖRBE! A nagy Hadházy, nem volt jellegörbe a Tigáz szerződésen.. Csak most lett kitalálva. Az biztos, ha nagy a visítás, akkor jó a lépés. Az meg hogy ki volt Kisz titkár, nem releváns, mert én is voltam Kisz tag. Csak akkor vettek fel egyetemre. Mondjuk a nejem lekerekítette ezt. Belépett, majd megkérdezte, ki is lehet e lépni? Mondták, hogy hát persze lehet. Jó akkor kilépek.
chief Bromden
2023. június 07. 06:02
Hízelgő, hogy a Fidesz kordonbontásához hasonlítják őket, mert akkor csak 16 évvel vannak lemaradva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!