Középső ujj

2023. június 08. 12:12

A baloldali térfél két lábon járó zavarodottsága új mozgalmat indított.

2023. június 08. 12:12
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„13 éve vesztes a magyar baloldal. 13 éve képtelen adni bármit a választóinak. 13 éve csak szerencsétlenkednek. És miért történik ez 13 éve?

Na, erre adott tökéletes választ Hadházy Ákos a minap. A baloldali térfél két lábon járó zavarodottsága új mozgalmat indított, amely hozzámérten egyszerű, vagyis a feltartott középső ujj. Hadházy ezzel fejezi ki minden frusztráltságát, az életének sikertelenségét és az egyéb mentális problémáit. Érteni vélem, hogy ez a bemutatás a jobboldalnak szól, de valójában ezzel a saját szimpatizánsait (ha van ilyen) köpi szembe. Ugyanis ahelyett, hogy dolgozna a magyar emberekért, annyit üzen nekik, hogy k.pják be.

Hadházy Ákos megválasztott(!) országgyűlési képviselő, a zuglói emberek többsége arra szavazott, hogy ő legyen az az ember, aki képviseli őket a parlamentben. Mr. Lyukas Zokninak erre még nem jutott ideje, ugyanis semmit nem tesz a zuglóiak jobb életéért, a botránykeltésen és a kordonbontáson kívül semmi mással nem foglalkozik. Hadházy Ákos átverte a választóit és most még be is int nekik. Sajnálom őket, mert ennél sokkal többet érdemelnek.

A baloldal időről időre kitalál valami alpáriságot, amivel próbálja mozgósítani a szavazóit, Hadházy Ákosnak is nyilván ez a célja ezzel a mutogatással, de úgy látom, hogy hiába. Az erőltetett tüntetések mutatják meg igazán, hogy mennyire nem kíváncsiak erre a magyar emberek. Minden héten kitalálnak valami indokot, hogy utcára vonuljanak, viszont az érdeklődés alkalomról alkalomra gyérebb. Miért?

Mert a magyar emberek nem kérnek a hergelésből, nem kérnek a botrányból, az agresszióból. A magyar emberek a munkában hisznek és a teljesítményben.

Biztos vagyok benne, hogyha Hadházy a balhézás helyett inkább a zuglóiakért dolgozna, akkor nagyobb népszerűségnek örvendene.

Ezt viszont soha nem fogjuk megtudni, mert Hadházy Ákos és a munka olyan messze vannak egymástól, mint a zokniján tátongó lyuk a varródoboztól.”

***

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik