Na, idefigyelj te széderesti kakukktojás

2023. június 20. 15:17

Az megvan már, hogy az ellenzéki összefogásban benne vagytok, vagy sem?

2023. június 20. 15:17
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Ironikusan kérdezhetném, hogy milyen dolgod akadt ott Marci? Megkértek esetleg, hogy takarítsd ki és porszívózd fel a »fideszesek folyosóját?« Miért nem a Jobbikos kaméleonok folyosója felé kódorogsz, ha már? Ja, kellet valami fontos, hazánkat lejáratni szándékozó »hülyegyerek« ötlet mára? Netán felcsaptál lakberendezőnek?

A mellékelt képen nem a poroltó ugrik le a képről, hanem te. Az előbbi az kötelező tűzvédelmi elem a munkahelyeden, ha nem lennél ezzel tisztában. Te viszont a mellékelt corpus delictin a művészi ábrázolás oda nem illő, sértő és bántó anakronizmusa vagy.

Gondolom, hogy ezzel a kákán is csomót kereső posztoddal az eddig irányodban csöppnyi bizalmat érzők is sikítva futnak orvosukhoz, gyógyszerészükhöz, enyhítést remélve a szakemberektől képviselői munkának hazudott szánni való piszkálódásod láttán.

UI: Marci! Az meg van már, hogy az ellenzéki összefogásban benne vagytok vagy sem? Lerágjuk a körmünket ennek bizonyosságáért.”

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2023. június 21. 08:55
Már elég kicsik ahhoz, hogy Fletó kihagyja őket a buliból.
amca
2023. június 20. 21:31
Zsolti . 1 db szerb mondás. Pusti budalu na miru! Hagyd a hülyéket, (szenvednek azok maguktól is.)
Megtalálta
2023. június 20. 20:15
Szerintem hiába teper, a Jobbik nem fogja jövőre megugorni az 5%-ot.
Majdmegmondomén
2023. június 20. 17:24
ha igazán demokratikus lenne a Jobbik, akkor megkérdezné a népet, hogy hova sorolja magát a párt, jobbra vagy balra, náci, vagy antifa legyen? Libsi vagy konzervatív. Ha már ti nem tudjátok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!