Migránskvóta, hinta-palinta

2023. június 09. 22:37

Százmilliók indulhatnak a döntésnek megfelelve Európa felé.

2023. június 09. 22:37
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Az Európai Unió tagállamainak belügyminiszterei Luxemburgban, többségi döntéssel megszavazták a migránskvótát. Emlékezzünk a jelenleg épp nyugdíjaztatását kérő Ujhelyi Istvánra, meg a többi jómadárra, akik szerint nem volt, nincs és nem is lesz kvóta és egyáltalán nem érinti a migránsprobléma hazánkat, meg úgy általában a világot.

Az elfogadott dokumentum értelmében migránsokat fognak áttelepíteni Nyugat Európából minden országba, így Magyarországra is. Annak, aki nem fogadja be a ráosztott bevándorlókat, 22 ezer euró (nagyjából 8 millió forint) büntetést kell fizetnie minden be nem fogadott migráns után.

Ha ez a döntés átmegy az összes fórumon, az azt jelenti, hogy a felső határa a szétosztandó embereknek attól fog függeni, mekkora lesz az igény az érkezők részéről. Kicsit is ismerve bolygónk népességi eloszlását, sok ész nem kell annak belátásához, hogy százmilliók indulhatnak a döntésnek megfelelve Európa felé.

Jelenleg még évi 30 000 főről szól az ének, de ismerjük az európai döntéshozókat. Ha sikeres a projekt, akkor arra tekintettel majd irány a csillagos ég.”

***

***

Nyitókép: MTI/EPA-KEYSTONE

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik