Migránskvóta, hinta-palinta

2023. június 09. 22:37

Százmilliók indulhatnak a döntésnek megfelelve Európa felé.

2023. június 09. 22:37
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Az Európai Unió tagállamainak belügyminiszterei Luxemburgban, többségi döntéssel megszavazták a migránskvótát. Emlékezzünk a jelenleg épp nyugdíjaztatását kérő Ujhelyi Istvánra, meg a többi jómadárra, akik szerint nem volt, nincs és nem is lesz kvóta és egyáltalán nem érinti a migránsprobléma hazánkat, meg úgy általában a világot.

Az elfogadott dokumentum értelmében migránsokat fognak áttelepíteni Nyugat Európából minden országba, így Magyarországra is. Annak, aki nem fogadja be a ráosztott bevándorlókat, 22 ezer euró (nagyjából 8 millió forint) büntetést kell fizetnie minden be nem fogadott migráns után.

Ha ez a döntés átmegy az összes fórumon, az azt jelenti, hogy a felső határa a szétosztandó embereknek attól fog függeni, mekkora lesz az igény az érkezők részéről. Kicsit is ismerve bolygónk népességi eloszlását, sok ész nem kell annak belátásához, hogy százmilliók indulhatnak a döntésnek megfelelve Európa felé.

Jelenleg még évi 30 000 főről szól az ének, de ismerjük az európai döntéshozókat. Ha sikeres a projekt, akkor arra tekintettel majd irány a csillagos ég.”

***

***

Nyitókép: MTI/EPA-KEYSTONE

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zizike
2023. június 11. 18:33
Én furcsa módszert javasolnék. Amint ideér a migri ,bevezetnék egy ideiglenes állampolgárság nevű kártyát amivel mondjuk 5 évig UNIO-s állampolgár lehet. Miután továbbiakban nem migráns most már így már ugyanolyan jogok illeteik meg mint minket, tehát semmit nem kap . Ajándékba azért adnék neki egy Berlinig vonatjegyet.
Kristály
2023. június 11. 16:14
Ha minden szakad úgy kell csinálni hogy konténer város a határ tövében és kimozdulás csak nyugatra.
Tobit
2023. június 11. 13:27
Ha ez a most elfogadott migráns kvóta " törvény" hatályba lép, két eset lehetséges: fizetni, az az elutasítani a törvényt. Ezt a magyar költségvetés nem fogja bírni. Vagy kilépni az EU - ból. Európát migráns áradat fogja elönteni, attól tartok hogy Magyarországból iszlám állam lesz, mert ismerve Brüsszelt , ezt a hazug, aljas bandát, Magyarországra a kvóta tízszeresét küldenék.
krampus
2023. június 11. 02:53
Menjenek Svedorszagba mind, hiszen mara egy Afrika pocegodreinek TOP4-es csoportjaba kerult be Svedorszag ilyen teren! Nincs messze a 3.helytol sem sajnos. Errol bezzeg nem irnak cikket sehol sem: https://wisevoter.com/country-rankings/rape-statistics-by-country/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!