A mindenkori MEGAN FOXOK részére küldöm MEGA FAXOMAT

2023. június 10. 19:06

Ez nem példa, nem követendő hír, hanem hányinger és gyalázat.

2023. június 10. 19:06
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Bayer Zsolt és Kötter Tamás kollégám már írt erről, de ez nem elég.

Minden fórumon világba kell üvölteni, hogy ez gyermekbántalmazás, abberáció, a szülői hatalommal való visszaélése a saját degeneráltságát gyermekein kiélő sérült léleknek. Ez nem példa, nem követendő hír, hanem hányinger és gyalázat.

Miről is beszélek? Megan Fox saját állítása szerint biszexuális színésznő. Van egy 11, egy 9 és egy 7 éves FIÚGYERMEKE. Valahol a sok női partnere közé, állítása szerint az egy kezén megszámolható valamelyik férfipartnerétől vélhetően becsúsztak az életébe. Írásom ezen pontján kérdezhetné a tisztelt olvasó, hogy mi ezzel a probléma. Mondom. A 3 fiúgyerekeket LÁNYOKKÉNT neveli, öltözteti a lelkem. Kérdezhetném, hogy miért nem kaktusznak, vagy fokföldi ibolyának? Elültetve őket és igény szerint locsolgatva őket?

18 évesen, felnőtt koruk betöltésétől kezdve felőlem eldönthetik, hogy katonának, vagy szaloncukornak öltöznek a fiúk, de kiskorúakként bármely társadalomban eltűrni a személyiségzavaruk evidens és szükségszerű kialakulásának szülői támogatását azt nem jópofaságnak kellene tekinteni, hanem büntető törvénykönyvi tényállásnak.

József Attila szavaival »Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!«”

Kéretik betartani!

Nyitókép: Twitter 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. június 11. 22:44
Pár év múlva összefognak és a lelki sérülésükből adódó kétségbeesésükben agyonverik édes jó anyjukat. Ez lesz. És még fenyegetőzik is a Fox, hogy ő gonosz boszorkány, tehát átkokat fog szórni. Ennek a lelke is romokban van.
Turán
2023. június 11. 14:15
Ki a f@xt érdekel hogy neveli a kölykeit Megan Fox? Mandinert. Lassan az összes "helyi publicista" élete része lesz ez a 3 kölyök. :)
Mesterséges unintelligencia
2023. június 11. 13:54
krampus A magad nevében beszélj! Az hogy a te a fotelből mereszted a valagadat és kommentszabadságharcolsz, attól mások még kimentek a pride ellen tüntetni, eljárás alá is volták őket.
Mesterséges unintelligencia
2023. június 11. 13:52
"Ez van, amikor az egeszseges 98%-al szembemegy a beteg 2%. Mert itt az elmult evtizedben senki sem ment ki a buzifeszteseket elzavarni, ez lett a vege. " Ellentüntetők várták a Pride-vonulókat. 2022. július. Stop LMBTQ pedofília” – állt az egyik molinón. https://mandiner.hu/cikk/20220723_pride_ellentunteto_lmbtq_budapest A Mi Hazánk betiltaná a Pride-ot (videó) - Novák Előd https://mandiner.hu/cikk/20220719_budapest_pride_lmbtq_mi_hazank_csalad_utvonal_tiltakozas_novak_elod_velemeny Novák Előd: Lefoglaltuk a Pride elől az Andrássy utat és más közterületeket. https://hvg.hu/itthon/20220425_novak_elod_pride_andrassy_ut
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!