Az Orbán-rendszer, ahogy még nem láttad

2023. június 19. 18:27

Miért van szükség az orosz és kínai beruházásokra, miért Magyarország a világ egyik pénzmosó központja?

2023. június 19. 18:27
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Az Orbán-rendszer, ahogy még nem láttad

Az okok az amerikai kémügy vádiratából, a Maxin Norbert által megvásárolt Polygon Informatikai Kft. tevékenységéből, majd a cég hirtelen titkosszolgálati eltüntetéséből érthetők meg. A szálak olyan messzire vezetnek, amelyek alapjaiban rengetik meg az Orbán-kormány működését. Az amerikai kémügy másodrendű vádlottja az állami költségvetés adatainak meghamisítására és a valós államadósság eltüntetésének nyomaira bukkant. A Polygon Kft. öröksége pedig elvezet az orosz kapcsolatokhoz, a keleti nyitáshoz, benne nemzetközi pénzmosáshoz és pénzügyi terrorizmushoz.

Ami felszínre került, az a jéghegy csúcsa, amiből következtetni lehet a jéghegyre. Az ügy mélyebb vizsgálata olyan kérdésekre keresheti a választ, hogy mitől és honnan van az Orbán-kormánynak ennyi pénze, hogyan tudja még mindig finanszírozni magát? Hova tűnnek a költségvetésből ellopott láthatatlan vagyonok? Miért van szükség az orosz és kínai beruházásokra, miért Magyarország a világ egyik pénzmosó központja? Miért jelentek meg körözött terroristák Budapesten, s mi a célja az ázsiai és afrikai pénzügyi befektetéseknek? Mivel is foglalkozik valójában az utazgató Szijjártó?”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zuzmorc
2023. június 21. 07:25
Valaki nagy szolgálatot tenne az egész emberiségnek, ha ezt a bartusszart gyengéden szitálgató sópermet alatt élve nyúzná, közben megetetné vele a saját heréit (ha van neki ilyen), kivájná a szemeit, eltörné, majd levagdalná az ujjait, végül - a humánum jegyében - a beleivel megfojtaná és felakasztaná.
olajfa1
2023. június 20. 12:38
Ha az EU szankcionálni akarja önmagát... akkor nekünk magyaroknak ott kell kereskedni meg beruházni ahol NEM SZANKCIONÁLNAK!! mi ebben a bonyolult meg miért szükséges ehhez a 20 CEUS hülyitős diploma... Te simán azon is túlteszel! Bartus! az rendben van hogy hülye vagy meg hogy ostoba... DE MIÉRT KELL EZT MEGÁLLÁS NÉLKÜL BIZONYÍTANOD?
kailniris
2023. június 20. 09:32
"világ egyik pénzmosó központja" Bár így lenne, úgy élnénk mint a svájciak, vagy a luxemburgiak. De Magyarországon nem engedélyezett a pénzmosás.
Magyarvagyoknemturista
2023. június 20. 06:16
Elég volt a liberális sorosista nyomorékok alaptalan vádaskodásaiból! Vagy bizonyítsák állításukat, vagy kussoljanak! Ha meg folytatják akkor oda kell baszni nekik! Elég volt ebből a következmény nélküliségből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!