Apáti Bence felfedte, hogy mi áll valójában a multicégek propagandája mögött (VIDEÓ)

2023. június 14. 20:35

Egyes cégek erejüket felhasználva igyekeznek arra kényszeríteni másokat, hogy megváltoztassák a viselkedésüket, és nemre vagy bőrszínre tekintettel járjanak el, amikor új munkatársakat vesznek fel.

2023. június 14. 20:35
null

Apáti Bence egy YouTube-videóban próbálta meg röviden összefoglalni és bemutatni, hogy a multinacionális vállalatok hogyan igyekeznek az adott mainstream ügyekbe becsatlakozni annak érdekében, hogy nagyobb profitra tegyenek szert.

„Te elvárod, hogy a benzin, amit a kocsidba teszel, melegbarát cégtől származzon? Ugye, hogy nem érdekel annyira? Megvennéd, ha tudnád, hogy a kedvenc kávédat, amit munkába indulás előtt szürcsölgetsz, azt 8 éves gyerekek szüretelték, éhbérért? Ugye, hogy nem. Pedig valószínűleg ez előfordult már. Ahogy az is, hogy a cipődet, a pulcsidat kényszermunkatáborban varrták rabok. Erről meg talán nem is hallottál. Nem a te hibád.

– tette fel a kérdéseket Apáti Bence.

Apáti felhívta a figyelmet a BlackRock vagyonkezelő gyakorlatára is, amiről Larry Fink beszélt egy videóban. E szerint, mint a világ legbefolyásosabb cége, könnyedén rá tudnak kényszeríteni más vállalatokat, hogy megváltoztassák a viselkedésüket, és nemre vagy bőrszínre tekintettel járjanak el, amikor új munkatársakat vesznek fel.

Azzal, hogy a legnagyobb multik mindig beállnak valamilyen aktuális trend mögé, igazából nem az adott társadalmi csoport, vagy valamilyen eszme támogatását valósítják meg, hanem kizárólag a profitmaximalizálásukat tartják szem előtt. 

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency/Pool

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. június 15. 09:46
Nagy felefedezés, hogy a profitra mennek. De van ám itt más is. Mindenféle társadalommérnökösködéssel kihozzák mondjuk, hogy a boldogtalan ember többet eszik, nosza akkor olyan kaját kell csinálni, ami boldogsághormont termel, de mellé kell valami, amitől kihullik a hajad, vagy dagi leszel, hogy a boldogtalanságot is újratermelje. Nem csak egyszerűen a profit, van stratégiai céljuk is, hogy örökké legyen vevőjük.
nick89
2023. június 15. 09:18
A hazai szupertőkés család vajon a demokrácia felvirágoztatásáért vagy a birka tömegember szaporításáért dolgozik?
pipa89
2023. június 15. 08:51
Az a baj, hogy az LMBTQ nem trendi hullám, hanem módszer és kísérlet az emberi civilizáció szétverésére. A jelenséget komplexen a többi jelenséggel együtt kell értelmezni. Ezek a következők: 1. Soros-terv a szervezett migrációs betelepítésre. 2. WOKE = LMBTQ + CANCEL CULTURE + FOS + BLM. Ez az ideológiai koktél, aminek a célja az egyén hármas identitásának (Isten, haza, család) semlegesítése, kikapcsolása tömeg-képzés céljából. 3. Tervezett háborúk: ukrán-orosz, felkészül a Balkán, Grúzia etc. 4. Gazdasági terrorizmus (lsd. John Perkins), föld, aranykészlet, kőolaj, gáz, ritka fémek megszerzése, zsákmányolása. 5. A készpénz és a szabad mozgás megszüntetése: zöld politika, energiaszankciók etc. 6. A hús elvétele a jövő emberétől, az agy leépítése, a GÉP+ MI felépítése az emberiség fölé. Kevesebb rabszolga kell, nincs szükség kifosztható embertömegre. 7. LMBTQ-t segítő egyéb eszközök: születésig tartó abortusz, eutanáziás kapszula, törvényesített pedofília... Isten ellenében: szabadkőművesség és szinkretista katyvasz-képzés Nemzetek ellenében: a SZUPERTŐKE hatalomátvétele az állam meggyengítésére és VILÁGÁLLAM LÉTREHOZATALÁRA, gyakorlatilag a DEMOKRÁCIA KIKAPCSOLÁSÁRA. Család ellenében: az összes fenti ideológia totális értékként való megkövetelése Összességében: a HUMÁNUM eltörlése a cél és a szabályozott létszámú emberiség FALANSZTERBE TERELÉSE.
Nerségi báró Echenboeg
2023. június 14. 23:19
beszarok. a nerség elkezd blekrokkozni. nagy a baj, ha ennyire előremenekülés van. lassan lövünk egymásra a ner 13. évében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!