A nagy Budaházy-sejtés

2023. június 09. 16:12

Nem kell tovább töprengeni rajta, kinek az érdekéből és akaratából történt a szabadítás (a Fideszéből, természetesen).

2023. június 09. 16:12
null
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Az Index majdnem eltalálta, amikor azt írta: »Budaházy György elmondta, miért részesülhetett kegyelemben«. A helyes kifejezés az »elkottyantotta« lett volna, a történet azonban nem a szebb napokat is látott hírportálról, hanem a saját polgári múltjából naponta bohóctréfát csináló brigádnaplóról, a Magyar Nemzettől szól – utóbbi orgánum érezte ugyanis valamiért kikerülhetetlennek, hogy terjedelmes, faltól-falig interjút közöljön a terrorizmusért sok évre bevarrt, majd elnöki amnesztiával szabadult egykori (?) betyárral. Sok újdonság ugyan nem derült ki a beszélgetésből,

néhány alapkérdésre így is választ adott.

Ha egy ilyen helyzetben a mindenkori mozgalmi narratíva csorbítatlan utánközlését a hivatásának tekintő félhivatalos pártlap egy egész kolumnán rendez szabadulóbulit az elítéltnek, akkor onnantól nem kell tovább töprengeni rajta, hogy kinek az érdekéből és akaratából történt a szabadítás (a Fideszéből, természetesen), kinek a kampányát röffentették be már megint önzetlenül Mihazánkék, mint anno a melegezős-pedofilozós üzenetrendszert megalapozó könyvdarálással (a Fideszét, természetesen), és hogy melyik párt építi be éppen a politikájába a Magyarországnak annyi szép történelmi sikert hozó revizionizmust (a Fidesz, természetesen).”

Nyitókép: Novák Előd Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2023. június 10. 10:24
Barom, ez nem szabadítás volt, az alaptalan vádaskodás szűnt meg.
tapir32
2023. június 10. 00:46
Ha valamihez közöd nincs, igazságod sincs.
tapir32
2023. június 10. 00:45
Aki bottal köszön, annak doronggal felelnek.
amca
2023. június 09. 22:38
Heisler nevű lószaahr. Azt mond el inkább,hogy miért nem döglöttél éhen a 2000 pldányos népszarából ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!