Vásárhelyi Mária: Az is gyermekbántalmazás, ha egy felnőtt ember 10 éves kislányokat imádkoztat egy köztörvényes bűnözőért

2023. május 15. 09:34

A baloldali szociológus azt írta, soha nem szokott, de most üvölteni szeretne.

2023. május 15. 09:34
null

Vásárhelyi Mária sem hagyhatta szó nélkül, hogy jogerősen 28 évi letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyik volt nevelőjét, akit a gondjaira bízott gyermekek szexuális és fizikai bántalmazásában talált bűnösnek a marosvásárhelyi táblabíróság. A szociológus közösségi oldalán megjegyezte, nem szokott, de most szívesen üvöltene. Mint írta:

Az ájtatos, hazug képmutatás, az égre emelt tekintet mögött meghúzódó sunyi számítás, a népszerűség hajhászás a celebkedés, a mocskosszájú propagandista haverjai, a szerepvállalása ebben a gyermek-és szegényellenes mocskos, álszent politikai haszonleső kampányban, mind-mind jelezték, hogy itt valami nagyon nincs rendben” – jegyezte meg Vásárhelyi.

Álláspontja szerint, amikor néha kiszivárgott valami arról, hogy mi folyik a Böjte Atya által vezetett gyermekintézményekben, akkor „rendre fejbevágták, aki szót emelt, tiltakozni próbált”. Vásárhelyi kijelentette, szerinte 

Szavai szerint az egész Böjte által vezetett intézményrendszer „rohadt” lehet. Vásárhelyi megjegyezte, a legvédtelenebb, árva gyermekek kiszolgáltatottságával visszaélni, az ő nyomorúságos helyzetüket felhasználni népszerűség- és pénzhajhászásra,

Kép forrása: MTI Fotó: Soós Lajos

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. május 19. 14:04
békét
Dezsőke
2023. május 19. 14:01
békét
eusebius
2023. május 19. 13:43
Isten áldja Csaba testvért! Köztünk járó szent!
MZperXXL
2023. május 17. 10:27
Az is gyermekbántalmazás, aki fiatalkorúakkal kordont bontat meg rendőröket támadtat meg, molinókat emeltet és utcán vonultat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!