Az anti-Orbánisták reakciója Zelenszkij megjegyzéseire a Barátság kőolajvezetékről?

2023. május 14. 21:03

A konszenzus az, hogy „meg kellett volna tennie, országunk megérdemli, mert hűtlen a jó oldalhoz”.

2023. május 14. 21:03
null
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Twitter

„Az anti-Orbánisták reakciója Zelenszkij megjegyzéseire a Magyarországra érkező Barátság kőolajvezeték kapcsán? A konszenzus az, hogy »meg kellett volna tennie. Országunk megérdemli ezt, mert hűtlen volt a jó oldalhoz”. A felháborodás csak Orbán világára korlátozódik.”

The Washington Post: Zelenszkij fel akarta robbantani a Barátság vezetéket, hogy csapást mérjen Magyarországra

A lap szerint az ukrán elnök a magyar ipar elleni szabotázsakcióval torolta volna meg a kormány „Kreml-barátságát”.

Nyitókép: STR / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herskovics Lázár
2023. május 15. 14:28
Sokan félreértik Tóth Csaba tweetjét. Ő néha csak tényeket közöl, azért, mert nem mer állást foglalni. Én néha váltottam vele néhány szót a Twitteren, bizonyos értelemben egy rendes magyar gyerek, tele szélsőbalos idealizmussal. Többször nekirontottak liberálisok, hogy antiszemita, illetve Corbyn is az, akit meghívtak Magyarországra. Néha megvédi magát, néha visszavonul és elnézést kér (!). Szóval ezt a robbantást ő elítéli, csak nem meri kimondani. Felszólítottam rá, de nem reagál. Gyáva radikális :-) . Azért nem teljesen oké a srác, mert egyszer nagyon nem egyértelműen fogalmazott a politikai erőszak ügyében. Tehát ebben a kérdésben nem őt kell elítélni, hanem a fősodratú férgeket, hazai balliberális, globalista csicskáinkat. Azok simán ilyenek, és bármire képesek lennének, hogy ne a nemzeti erők legyenek hatalmon.
Anonymtalan
2023. május 15. 12:48
Ha ez bekövetkezik, akkor szerintem benneteket meg a fákra kellene felhúzni a lábotoknál fogva, amíg kiszáradtok.
Szuper
2023. május 15. 12:27
Ki ez a nyomorult kotonszökevény? Igön szar lerhet az ilyen taknyoknak maga a puszta lét is...!
Jason Bourne
2023. május 15. 08:29
"Országunk megérdemli ezt, mert hűtlen volt a jó oldalhoz" Egészen infantilisnak kell ahhoz lenni, hogy ezt a háborút a jó meg a rossz küzdelmeként lássa valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!