Tóta W. Árpád a Barátság kőolajvezetékről: „Ha ukrán lennék, már aláaknáztam volna azt a nyomorult csövet”

2023. május 19. 13:31

Az újságíró szerint „a magyar kormány szittya szemmel nézi a világot Putyin s*ggéből”.

2023. május 19. 13:31
null

A Hvg 360-on megjelent cikkében Tóta W. Árpád azt írja, Ukrajna helyében ő már aláaknázta volna a Barátság kőolajvezetéket. Hozzátette, magyarként csak abban reménykedik, hogy „ez az utolsó figyelmeztetés hatni fog”. 

A szerző Kovács Zoltán korábbi kijelentésére, miszerint „létezhet-e, hogy Ukrajna egy NATO-tagállam ellen szervezkedik?”  úgy reagál, hogy

az államtitkár valószínűleg abból tanulna, ha rárobbantanák a vezetéket,

bár hozzátette „a mi fegyverünk az édes anyanyelv”.

Úgy véli, a kormány „magyar, sőt szittya szemmel nézi a világot, viszont Putyin seggéből”. Szerinte sokaknak összeállhat a kép a kormány intézkedéseivel kapcsolatban. 

„Aki kezét-lábát törve vétózza a szankciókat, sőt azokra fogja a saját kudarcait, akik közismert háborús bűnösöket vetetnek le a listákról (amíg teheti), az a ruszkiknak dolgozik” – írja. 

Tóta W. úgy véli Orbán azért állt Putyin oldalára a háborúban, mert tudta, a civilizált világ nem fog megtámadni bennünket, ezért azzal kell szövetkezni, akitől kitelik. Ukrajna minden erejét arra használja, hogy védekezzen, és természetesen észreveszik azt a csövet, amelyen keresztül „az oroszok egyetlen európai bástyája szopikázza az olajat”.

„Kedves olvasó, kedves Zolika! Nektek is megfordulna a fejetekben, hogy itt ez az ormótlan bunkó, aki minden lélegzetvételével ártani próbál nekünk az élethalálharcunk közepette, és mi még egy gombostűvel se szúrtunk vissza, pedig ez csak az erőből ért” –írja. Szerinte az ukránok szempontjából ideje visszavágni, hogy megmutassák, az árulásnak költsége van.

Hozzátette,

Magyarország már nem rohanhat a NATO-hoz, mivel a szervezet „ruszkicsicskákkal nem osztja meg sem a terveit, sem a titkait”.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. június 09. 10:49
De mivel nem ukran vagy Tota Wanker, hanem egy nyavajas budos zsido, igy ez nem fog menni! Kar, hogy a felmenod nem patkolt el ausviccban. Akkor most nem gyulolkodnel itt ellenunk, te hulladek senkihazi. Ha lesz egy ujabb begyujtes, ne csodalkozz, ha nem fogtok kijutni a taborokba! Megsporoljuk az utaztatasi koltseget meg a kesobbi ajvekolasotokat. Az antiszemitizmus az egy olyan betegseg, amit az ilyen totaW felek terjesztenek a gojok kozott.
Zoltan70
2023. június 09. 10:08
Viszont, ha magyar lennél, akkor nem így beszélnél, de mint tudjuk „aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan”.
dezodor
2023. június 09. 08:27
HA rajtam múlna és megtehetném az ilyen Tóta-féléktől azonnal megvonnám az állampolgárságot és egy seggberúgás kíséretében kibaxnám őket az ukrán határ túloldalára, hogy takarodjanak oda ahova valók.
Sven
2023. május 23. 12:07
Az olyanokat, mint Tóta W., ki szokták vonni a forgalomból ilyen nemzetbiztonsági szempontból terhes időben. Ráadásul olyan buta ez az uszító ügynök, ez a papírfigura, hogy hírhamisításaival rugdossa az öngólokat is. Nála az arcvesztés, a totál hiteltelenség már nem szempont. Ezért is mehet már a lecsóba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!