Nagyon örülök, hogy a rendőrség háttérbeszélgetésre hívta a Szemléleket!

2023. május 12. 11:14

Ilyen Magyarországot szeretnék, szeretnénk sokan!

2023. május 12. 11:14
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Jó hír!!! Nagyon örülök, hogy a rendőrség háttérbeszélgetésre hívta a Szemléleket! Ez ma az egyik legfontosabb dolog: a párbeszéd! Úgy látszik, hogy a kormányzat fejlődik kommunikációban, mert pedagógus témában is rendszeresek és gyakoriak az egyeztetések – a szakszervezetekkel is, sőt módosítottak is a státusztörvényen a szakmai kritikák alapján.

Az pedig külön érdem, hogy elmagyarázzák a rendőri intézkedés részleteit, annak a médiának, amelyik először írt róla, a bocsánatkérést is vállalják, ha kiderül, hogy hibáztak. Ilyen Magyarországot szeretnék, szeretnénk sokan! Hiszek benne, hogy párbeszéddel minden válság, probléma megoldható!”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2023. május 13. 08:49
Nem egészen értem, hogy a rendőrségnek miért kell magyarázkodnia ennek a társulatnak..sokkal jobb lenne, ha Fruzsina is elmenne baristának Hodász mellé..ott talán hatásosabb lehetne..
néhai Ch.Pilot
2023. május 12. 21:04
Érdekes 1.: Amikor baloldali kormány van, a rendőrség belátása szerinti - akár nem rendszeresített - eszközökkel, belátása szerinti erőszakkal "védheti a rendet". Ha jobboldali kormány kerül hatalomra, azonnal meg kell magyaráznia, hogy mit miért tesz... Érdekes 2.: Ha jobboldali korány van hatalmon, és egy vallásos fiatal követ el egy rendbontást, akkor nem a többi vallásos, hanem az ateisták (sátánisták) hívják fel erre a figyelmet, csinálnak ügyet belőle. Álszent mocskok! Fruzsina! Ön ezúttal melléfogott. És nem először. Ön Biszku Béla leleplezésekor volt a csúcson, ott kellett volna abbahagynia a közügyek körüli tüsténkedést. Mert így csak lefelé megy...
Perczel Éva
2023. május 12. 16:11
Ebből egy szó sem érthető! Sáhó-Gégény-Hodász-Gundek Takács brancs milyen minőségben nyilvánul meg bármikor, bármiről?
Reszelő Aladár
2023. május 12. 15:55
Nem háttérbeszélgetés kell, hanem élő közvetítés több kameráva a Police-hu. A drónos felvétel lenne a legjobb, amikor az látszik, hogy a balhézók hogyan rontanak a kordonnak és hogyan provokálják a rendőröket. Ha az igazság velünk van, akkor az a minimum, hogy nem rejtjük el. De még akár büszkék is lehetünk rá és mutogathatjuk is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!