A magyar társadalom szellemi leépülését jól jellemzi Böröndi Gábor altábornagy elképesztően buta történelemhamisítása

2023. május 11. 21:12

Amit a II. világháború kitörésének és eszkalálódásának témájában kifejtett, az egyszerűen debil gondolkodásra vall.

2023. május 11. 21:12
null
Raskó György
Facebook

„A magyar társadalom szellemi leépülését jól jellemzi Böröndi Gábor altábornagy elképesztően buta történelem hamisítása. Ha ilyen szöveget mondanak egy kocsmában, egye fene, de ez az embert minden magyart megalázóan vezérkari főnökké nevezték ki. Ismeri a szittya harcmodort, amiért elismerés illeti, mert rajta kívül valószínűleg senki sem foglalkozott a szittya hadászat rejtelmeivel. Honnét a forrása?

De ez is lényegtelen, elmondta elképzelését a magyar haderő harcképességének emelésére. Hát ez egyenesen szánalmas. Amit a II. világháború kitörésének és eszkalálódásának témájában kifejtett, az egyszerűen debil gondolkodásra vall. Kérdésem: nem találtak jobbat nála? Ennyire leépült a magyar tiszti állomány? Ilyen alakokkal még Vatikán ellen is esélytelenek lennénk egy háborúban.

Illetékesek, váltsátok le ezt a szerencsétlen fickót, közröhej tárgya lett a NATO-ban és a civil társadalomban is.”

Fotón: Böröndi Gábor (MTI)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. május 13. 23:43
Néztem ezt a vacak raskógyereket. Sok-sok pénzzel be a Roncsmentumba. Nem ment ,akkor a Rommentumba Az sem ,akkor a brancsmentumba.
amca
2023. május 13. 23:41
Néztem ezt a vacak raskógyereket. Sok-sok pénzzel be a Roncsmentumba. Nem ment ,akkor a Rommentumba Az sem ,akkor a brancsmentumba.
Héja
2023. május 13. 09:47
Raskó az MDF egyik gazdasági-politikai hörcsöge volt. Sokoldalúan harácsolt, most meg történésszé,katonai szakértővé vált. Féreg volt, ma is az.
Partikula
2023. május 12. 20:17
A magyar a Nato, és a washingtoni (meg általában) katonai akadémiákon nem úgy szemlélik és értelmezik a történelmet mint a Marx Károly közgazdaságin. Maradjon a kaptafánál aki suszter, és ne okoskodjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!