Karácsony Gergely hadba lépett

2023. május 26. 18:04

Karácsony szájával a háborút kirobbantó ördögi hálózat üzent.

2023. május 26. 18:04
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Szó sem volt nyelvbotlásról, hiszen amikor az ATV műsorvezetője jelezte Karácsonynak, hogy nem állunk háborúban Oroszországgal, a főpolgármester rávágta: »De!«

Az elmúlt négy év tapasztalata, hogy Karácsony tökéletesen alkalmatlan bárminek a vezetésére, leszámítva internetes naplócskáját. Ám mostani szavait véresen komolyan kell venni! Szomszédunkban arat a halál, a Nyugat épp háborús pszichózisba, gazdasági szakadékba löki Európát – ilyenkor minden szónak különös súlya van, főleg, ha egy főpolgármester szájából esik ki. 

Amit Karácsony mond, életveszélyes. 

Karácsony szájával a háborút kirobbantó ördögi hálózat üzent: akár tetszik, akár nem, háborúznunk kell, különben a Magyarország elleni terrort fokozni fogják. Lám, a nekünk járó pénzeket már elsikkasztották (azt hiszem, sosem fogjuk megkapni), diákjainkat kirekesztenék az Erasmus-programból, az unió soros elnöki tisztétől is megfosztanának minket. Aztán majd jön a többi. Előbb-utóbb a szavazati jogunk kerül terítékre. 

Ám tegyenek bármit kedves »szövetségeseink«, zsaroljanak, fenyegessenek bárhogyan: a háborúból ki kell maradnunk!”

***

Nem az első

Érdemes megemlíteni, hogy a baloldalon nem ez az első háborúpárti nyilatkozat. Márki-Zay Péter például a 2022-es választás során több ilyen megszólalást is tett, fogalmazott úgy, hogy „a fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj”, de a baloldal több más politikusa, kiemelkedő személye is tett érdekes nyilatkozatokat. Erről készült összeállításunkat ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. május 28. 17:59
Gelgej húsvétra fakardot kapott, most kirántotta. Még mindig jobb mintha azt rántotta volna ki amit a Gréczi Zsolt a DK-s politikus. Moldova György élne már írná is az új regényét: Akit a fakard füstje megcsapott címmel.
Osztap Bender
2023. május 28. 13:54
Karácsony Gergely hadba lépett Csak remélni lehet, hogy az első csatában seggbe lövik vagy tökön szúrják. Hogy kik, az valójában teljesen mindegy. Csak minél előbb!
csulak
2023. május 28. 13:52
KamuGeri csak lopni es hazudni tud : https://www.origo.hu/itthon/20230527-budapest-iparuzesi-adobevetel-csod.html
flesh ripper
2023. május 28. 08:08
Milyen gyakori politikai gazemberség: egy velejéig jellemtelen, jelentéktelen, pitiáner, tehetségtelen alakot, kesztyűbábnak használnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!