Pamkátai Lille főtűnteti figyelmába

2023. május 15. 10:24

Hajra tanarak! Volne munkatók elebendő!

2023. május 15. 10:24
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Pamkátai Lille főtűnteti figyelmába

Idefigyúlj te nágyen szeroncsétlan. Elvüleg és gyákorlétileg az »elvileg« szó helyösirásável próbulj meg előszár megbürkóznű. Annek elsalyátításe valóben fügétlen NOVÁK KATALINTÓL.

Hajra tanarak! Volne munkatók elebendő!”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miazhogynagyonis
2023. május 16. 10:54
A szivárványos nőnek lecsúszott a bőr a képéről. Ott áll felgyűrődve az állánál. Valami maszkmester húzza már vissza! Vagy ez is szabotázs? A másik pedagógus, a hosszúhajú, aki a sampont nem ismeri és a feje alapján inkább a kisüstire esküszik, továbbá törley tanítana katalin, akinek a monogámia az ellensége (bár, még egyet sem sikerül fognia magának). Nos, óriási szerencse, hogy ők csak tanítanának, de nem teszik! Mert, az hiányozna még csak!
Mandolini
2023. május 16. 08:33
Bangóné-Kunhalmi-Pankotai - a Bermuda háromszög. IQ-mentes övezet
Augustus1
2023. május 16. 00:08
Hát, minden jobberságom, konzervativizmusom mellett is ez igen-igen bárgyú és szellemtelen "humor", kedves Bognár Zsolt.
Páter Gregor
2023. május 15. 22:54
Nyelvieg is nagy a gáz, hát még érdenieg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!