Remélem csak fricska, hogy pont Pankotai Lili nem tudta helyesen kiírni a pólójára azt, hogy ELVILEG

2023. május 15. 09:08

Ezek az akciók csak eltérítik azokat a valóban komoly és szakmai erőfeszítéseket, amelyek a hazai oktatás jobbá tételére irányulnak.

2023. május 15. 09:08
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Őszintén úgy hiszem, hogy ezek az akciók csak eltérítik azokat a valóban komoly és szakmai erőfeszítéseket, amelyek a hazai oktatás jobbá tételére irányulnak.

Amíg egy köztársasági elnököt sértegető, szivárvány köntösű, vagy épp rendőrökkel dulakodó, kordonbontó médiaheccelés jelenti a tiltakozás frontvonalát, addig nem hiszem, hogy érdemi áttörést lehet elérni.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2023. május 16. 22:36
És hogy ment neki a magyar érettségi? ..... jaaaaa, hogy oda se engedték... érthető
Tibibácsi
2023. május 16. 17:33
Helyesírás és fogalmazás ORIGO (amely egyet jelent a narancsos sajtó mintapéldányainak egyikével) módra: "...Minden bizonnyal a világ legpontosabb traffipaxaival dolgoznak mától a magyar rendőrök. Olyanokkal, amelyek egyetlen másodperc harmada alatt 1000 mérésnek végeznek el - mondta el néhány perce végetért sajtótájékoztatóján az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője. ..." "...Azért nem érhet vád minket, hogy nem adtunkk az embereknek felkészülési időt az új szabály bevezetésére..." hejes sírás? Ezek a magukat újságírónak csúfoltató egyedek, az általános iskola 5. osztályában már megbuknának irodalomból. Ja bocs, nem. Manapság már minden hülyét átrugdosnak az iskolák, nehogy ott maradjon a nyakukon. ...és mint láthatjuk, az origo-tól is van lejjebb: MANDINER
Hoth
2023. május 16. 15:05
Ha tanár lennék,és tüntetnék,kikérném magamnak hogy mindenféle szivárványos idiotával,thourette szindrómás hülyegyerekkel,esetleg ellenzéki politikusokkal akik dobbantónak használnak a saját népszerűsitésük érdekében,összemossanak..és azonos platformon kezeljenek... esetleg a saját politikusi teljesítményűk alapján nem probálnának meg érvényesülni?nem pedig mindenkinek a nyakára telepedni..gyomorforgató egy bagázs..
MyOp
2023. május 16. 11:08
"Ezek az akciók csak eltérítik azokat a valóban komoly és szakmai erőfeszítéseket." Ez aztán nem fogta vissza magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!