Ceglédi: Ha ez így folytatódik, lesz majd meglepetés a jövő évi EP-választáson

2023. május 03. 18:37

Miért az a jó ellenzéki, aki a kisrendőrrel emberkedik, és miért nem az, aki az emberek számára fontos ügyben megváltoztattat egy kormányzati szándékot? – teszi fel a kérdést a politikai elemző.

2023. május 03. 18:37
null

„Itt ez a hír, az ellenzék zöme nem fogja érteni, miért fontos: a Belügyminisztérium friss javaslata a 2024. január 1. előtt engedély nélkül létesített, ötven méternél nem mélyebb és az első vízzáró réteget nem érintő háztartási és mezőgazdasági öntözési célú kutakat teljes körűen mentesíti az engedélyezési kötelezettség alól” – kezdi Facebook-posztját Ceglédi Zoltán, aki emlékeztet arra, hogy az elmúlt hetekben a Mi Hazánk, és kifejezetten annak elnöke küzdött ezekért a kutakért, illetve egy rossz,

végrehajthatatlan szabályozási terv ellen, ami de facto betiltotta volna az említett kutakat.

A politikai elemző szerint a kormány meghátrált, nem kell engedélyeztetni ezeket, az indoklás szerint többször próbálták a mezőgazdasági öntözési célú és háztartási kutak összeírását, ám ez a feladat eredményesen nem hajtható végre, s közli, hogy ez az ügy legalább százezer embert érint. S felteszi a kérdést, hogy ehhez képest az újabb menetek a Karmelita környékére, az építési kerítéshez hány embert érint?

„Hány embernek fáj az a kurva kordon, aki nem ellenzéki újságíró vagy kommunikációs stábtag? Egyáltalán, volt szó erről bárhol egy hónappal ezelőttig? Hogy lett ez hirtelen az ellenzékiség fokmérője az ellenzéki sajtóban, miért az a jó ellenzéki,

és miért nem az, aki az emberek számára fontos ügyben megváltoztattat egy kormányzati szándékot? – kérdez újra a politikai elemző, majd azzal fejezi be a posztját, hogy ha ez így folytatódik, lesz majd meglepetés a jövő évi EP-választáson.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barackvirag64
2023. május 03. 23:49
Már ott bukik, hogy költségvetést érintő kérdésben (mint pl a pedagógusbér) nem lehet népszavazást kezdeményezni. Kétlem, hogy ezt nem tudja a libsi csürhe, ergo csak cirkusz és színház.
Megtalálta
2023. május 03. 22:07
Nem lesz meglepetés. Megszoktuk már, hogy a baloldali ellenzék kikap. Szerintem már ők is hozzászoktak.
Abiondi
2023. május 03. 20:33
Ceglédikém, még nem tűnt fel neked? A látszatellenzék, látszatdemonstrációkkal, látszatpolitizálással, látszatbotrányokkal operál, és a F.O.S.-uk habosítja. Mondjuk ez tényleg minősíthetetlen teljesítmény a jövőre nézve! De, ők tudják! Mi meg remélem röhögünk (rajtuk) a markunkba. :)
kunfia
2023. május 03. 20:26
A pápalátogatáson lekerült a Karmelita előtti építési kordon, most visszarakták. Fura...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!