A tegnapi nem volt más, mint néhány külföldről fizetett hülyegyerek hőbörgése

2023. május 04. 11:09

Ezzel szemben 2006-ban egy nemzet kelt fel a hazug, kommunista hatalom ellen.

2023. május 04. 11:09
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Aki bármi párhuzamot próbál hazudni a 2006-os rendőrterror és a tegnapihoz hasonló kaviármarxista rendbontás közé, az nézze meg ezt a két képet!

A tegnapi nem volt más, mint néhány külföldről fizetett hülyegyerek hőbörgése.

Ezzel szemben 2006-ban egy nemzet kelt fel a hazug, kommunista hatalom ellen, amire Gyurcsányék szemkilövetéssel, kardlapozással és lovasrohammal válaszoltak.

Ne bohóckodjunk egymással!”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 05. 11:58
Van párhuzam kötter, nem is kevés. Az első az, hogy Joguk van tüntetni, a törvényeink betartása mellett. Akkor is ha zsidók, akkor is ha elitgimisek. A második és sokadik, hogy ugyanazok a szemkilövő geci sünök nézik a törvénytelen tombolást bambán, balra vakon és siketen, akik elszámoltatlanul verhették véresre a magyarokat 2006 és 2010 között számtalan alkalommal, ugyan azok a vérügyészek nem vesznek észre törvénysértéseket, akik hamis rendőri tanúvallomásokra konstruált hamis vádakkal nyomorították meg a családok százait 4 éven át, bármilyeen következmény nélkül. Ezért inkább azoknak a szemkilövőknek ugass köttr, akik bambán, bekómálva tűrik a tombolásukat szemben a 2006-2010 közötti időkkel, amikor az ilyen tüntetések során vérsre vertek bárki magyart, aki a karmaik közé került. Lenne mit tennie az olajos pintérnek és a poltnak is a bandájukkal. Például kibaszhatnák a vérügyészeiket és a szemkilövőiket. De ahogy 2010-ben sem tették, úgy nem teszik meg ma sem.
tapir32
2023. május 05. 03:16
Zseb Che Guevarák nagyfiúnak hiszik magukat azért, mert nekimennek az építési terület biztonsági korlátjának? Infantilis!
tapir32
2023. május 05. 02:58
Karácsony takarodj!
Hoth
2023. május 05. 01:50
Normális komcsi terminológia..ha itthon nincs szarkeverő,hoznak kintről...mint a 18 as forradalmuknál..de a magyar hatoság a balfasz..nagy médiafigyelem mellett ezeket őrizetbe kéne venni,aztán éjjel szépen kivinni valahova bp szélére aztán kivégezni őket...és otthagyni...aztán pedig értetlenkedni hogy...hát..ki tudja ..mibe keveredtek..üzenet értékü lenne a többi számára is..hogy öcsike..jobb az neked ha otthon vagy forradalmár..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!