Még a végén Győzikével játszatják el Rómeót

2023. május 12. 18:05

Én egyébként nem vagyok rasszista, antiszemita, és már a homofóbiámból is majdnem teljesen kigyógyultam.

2023. május 12. 18:05
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Mindegy, a Dreyfuss még azt is felveti, hogy a zseniális angol színész, Laurence Olivier mekkora sikerrel alakította Shakespeare Othelloját, fekete arcfestéssel (black face): »Briliánsan játszott egy fekete férfit. Azt mondják, soha nem fogok tudni játszani egy fekete férfit? Vagy másnak azt mondják, nem játszhatja el a velencei kalmárt, ha nem zsidó?«

És mindezt a zsidó Dreyfuss dühöngi ki magából, és nem valami balfasz a PestiSrácok közül.

Annak idején, Kállai Ferenccel néztem meg A velencei kalmárt Alföldi Róbert rendezésében (úgy barátkoztunk össze, hogy országgyűlési tudósítóként mindig nekem kellett elmagyarázni a képviselő úrnak, hogy miről szól egy törvénytervezet, mert neki nem volt türelme elolvasni). Na, a Feri azt még valahogy elviselte, amikor egy lepedő alatt két férfi – talán ezt még írhatom – szeretkezett, de amikor a nyílt színen smároltak, nem bírta idegekkel és a dermedt csendben felkiáltott, hogy »Na ne már!«

Én egyébként nem vagyok rasszista, antiszemita, és már a homofóbiámból is majdnem teljesen kigyógyultam, de ami sok, az sok! Még a végén Győzikével játszatják el Rómeót. Na de, nem akarok hülyéskedni, szerintem, amiről én beszélek, az csak az idióták (PestiSrácok, Mandiner és csatolt részei) malmára hajtja a vizet.”

***

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. május 25. 23:10
Nyomorult nemzetáruló macskajancsi! Jó, hogy nem vagy antiszemita, én se vagyok keresztény létemre antikeresztény. Ez oké. De azt írod. "nem valami balfasz a PestiSrácok közül". Lagalább légy következetes, a balfaszok köztetek vannak, a PestiSrácok, vagy a Mandíner közül maxi jobbf@szok vannak!
Kormánypárti2
2023. május 13. 22:07
"és már a homofóbiámból is majdnem teljesen kigyógyultam, " Végül is a seggbekúrásra te már úgyis ráizgultál, tulajdonképpen nem lesz nagy változás számodra.
Robertoo
2023. május 13. 22:03
"Én egyébként nem vagyok rasszista, antiszemita, ......" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ő 'biztos' nem az.
Tisza009
2023. május 13. 18:46
"és már a homofóbiámból is majdnem teljesen kigyógyultam" És a bölcsészlány hallgatói simogatásából is, kedves tanár úr? Vagy azon még kőkeményen dolgozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!