Az EP baloldali többségének a kezében már csak kavicsok vannak

2023. május 31. 19:30

És már a látszatra sem adnak.

2023. május 31. 19:30
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Az Európai Parlament a mai napon is folytatta Magyarország elleni nyomásgyakorló hadjáratát. Az EP balliberális többsége hevesebb magyarellenes kampányt folytat mint valaha. Azok, akik korábban a migrációs, majd a gyermekvédelmi politikánk miatt támadtak minket, most a békepárti álláspontja miatt próbálják megbélyegezni és megbüntetni Magyarországot. Mindenképpen bele akarják rángatni hazánkat a háborúba és ezért mindent meg is tesznek, több fronton támadnak. El akarják venni tőlünk a 2024 második félévi uniós elnökséget és meg akarják fosztani a magyar embereket a nekik járó uniós forrásoktól.

És már a látszatra sem adnak, hiszen a mai sajtótájékoztatójukon is önmagukat buktatták le. A balliberális EP-képviselők arról beszéltek, hogy azért bólintottak rá olyan gyorsan az EP-nek benyújtott Magyarországot elítélő mondvacsinált határozati javaslatra, mert idézem: »nagyon aggasztó, hogy Hahn biztos úr miket mond, hogy például Orbán egész jól teljesít, és nem állunk annyira távol a megállapodástól«. Továbbá elmondták, hogy aggasztotta őket az is, hogy »Hahn biztos úr túlságosan lelkesnek mutatkozott arra, hogy zöld utat adjon Orbán Viktornak«.

Az EP baloldali többségének a kezében már csak kavicsok vannak, melyek dobálásával próbálják megakadályozni, hogy a magyar emberek megkapják a nekik jogosan járó forrásokat, melyek egyet jelentenek pedagógusok béremelésével és a vállalkozások támogatásával. Mi továbbra sem fogjuk hagyni, hogy belesodorják Magyarországot a háborúba, és továbbra is azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat fogunk követelni.”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik