Cseh Katalint ideküldték, hogy csapjon le Cseh Katalinra

2023. május 11. 16:20

Ismételjük el, olyan szép! Cseh Katalin az uniós pénzek lenyúlását vizsgálja…

2023. május 11. 16:20
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Jövő héten ideruccan hozzánk, barbárokhoz az egyik brüsszeli »szakbizottság«. Azt óhajtják ellenőrizni, hogyan használtuk föl az uniós támogatásokat. S nyakon csípni azt, aki lopott belőle. Pedig igazán maradhatnának az ülepükön, a kutakodáshoz kár idefáradniuk a kies Hunniába – máris ideírom nekik, ki dézsmálta meg a brüsszeli tejfölös köcsögöt.

Nos: maga Brüsszel. Tudniillik lenyúlták a jog szerint minket megillető 22 milliárd eurónkat. Ellopták – »el-evakailizták«. A maradékot meg elküldték kenyeres pajtásuknak, Zelenszkij ukrán elnöknek, legyen miből durrogtatnia. Volt pénz, nincs pénz.

Ám mégis jönnek, ideeszi őket a fene. Nevük is van: Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága. És tudják, ki érkezik majd a díszes küldöttséggel együtt mint megfigyelő? Hát a Cseh Katalin. Katka az asztal alól. Ahogyan anno Kádár Jánost szovjet harckocsiról szuszakolták be a Parlamentbe ötvenhat novemberében, úgy érkezik most a bizottsági utánfutóban Cseh művésznő.

Ismételjük el, olyan szép! Cseh Katalin az uniós pénzek lenyúlását vizsgálja…

De hát miért is ne nyargalhatna Cseh Katka az uniós pénzek után? Csupán azért, mert egy vele kapcsolatba hozható bűnszervezet – a gyanú szerint – eltüntetett pár milliárdocska uniós támogatást? Na és? Amúgy a nyomozók épp a napokban foglaltak le milliárdos vagyont a Cseh-ügyben meggyanúsított haramiánál. Szóval nincs itt semmi látnivaló!”

Nyitókép: Cseh Katalin, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 12. 12:42
hát saját magának nem vájja ki a szemét, pedig megtehetné!
Lajoss
2023. május 12. 08:31
Én a Völner-Schadl kettősre bíznám az ellenőrzést..
chief Bromden
2023. május 12. 07:31
Jelezni kellene időben nekik, hogy nem fogadjuk el ezt a bizottságot. Küldjenek politikától független, szakmai vizsgálókat.
tapir32
2023. május 12. 05:30
A provokáció az intolerancia és a szocializálatlanság megnyilvánulása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!