Az egész világ konzervatívai ott voltak a budapesti CPAC Hungary-n

2023. május 20. 07:31

A baloldal támadást indított legfontosabb értékeink ellen.

2023. május 20. 07:31
null
Tim Constantine
The Washington Times

„1974-ben alapította a CPAC-et az American Conservative Union és a Young Americans for Freedom – akkor még csak egy csapat lelkes konzervatív csoportosulása volt. Ebben az évben mondta el beiktatási beszédét Ronald Reagan.

Azóta majdnem ötven év telt el, és a CPAC lett az amerikai konzervatív hangok egybeforrasztója. Az 1980-as évek szép idők voltak, amikor az amerikai életre még nagy hatást gyakoroltak a konzervatívok. Manapság már azonban inkább az ellenzéki hangokat képviselik, mintha egy csapat, hasonló gondolkodású ember összegyűlne, és a pálya széléről kiabálna. 

Magyarország is ilyen helynek tűnik. Ritkán látható, konzervatív, hagyományos hangot képvisel az európai politikai térképen, ezért gyakran kritizálják és rágalmazzák a balra hajló európai sajtóban. Kritizálják őket, mert nyíltan keresztények. Mert őrzik azt a hitet, hogy a házasság egy férfi és egy nő között köttetik. Rengeteg éles bírálat éri Magyarországot, részint azok részéről, akik nem ott élnek.”

Nyitókép: Alapjogokért Központ

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. május 23. 06:57
Én semmit nem várok az amcsiktól, a gazdasági érdekeik pillanatok alatt a mi érdekeinkkel ellentétes folyamatok átnyomását próbálják kikényszeríteni, a legjobb eredmény, ha a picsába kihagynak minket a kis játékaikból.
salamonhihii
2023. május 21. 22:11
Az egész világ szemete höhöö...
olajfa1
2023. május 20. 14:46
A jobboldaliaknak is össze kell fogniuk és egy irányba az erőszakos libbantakat HÁT TÉRBE KELL SZORÍTANI!
Nyugati Ádám
2023. május 20. 13:57
Van (?) az USA, vannak a globalisták, vannak a WOKE-osok, vannak a nemzeti konzervatívok, stb. és van Kína, és van Oroszország Mindkettő a saját útját járja, mert mindene meg van ahhoz, hogy érdektelen méretű veszteségek ellenére megmaradjon. Ehhez három tulajdonságuk is megvan: a türelem, a szuverenitás primátusa, az emberek értéken kezelése. Ami nincs meg, az az egyes ember halálával szembeni tolerancia. Legyőzhetetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!