Budaházy belovagolhat az Európai Parlamentbe is

2023. május 17. 15:54

A köztársasági elnök kegyelme erősítette a náci-hungarista-nyilas párt legitimációját és népszerűségét.

2023. május 17. 15:54
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„A megbízható Závecz közvélemény-kutató egy évvel az EP-választás előtt végzett felmérése szerint a Mi Hazánk nevű náci párt elérte az Európai Parlamentbe jutási küszöböt, és esélye van arra, hogy egy mandátumot szerezzen. A felmérést április 28 és május 5 között végezték, aminek jelentősége van, mert ekkor volt itt propagandakörúton a pápa, és egy nappal korábban engedték ki a börtönből Budaházy György hungarista-náci terroristát. Novák Katalin a pápalátogatásra hivatkozva adott »kegyelmet« Magyarország legveszélyesebb és legsúlyosabb bűnözőjének.

Ne mulasszuk el megjegyezni, hogy a sokkoló és dermesztő pillanat, amikor a náci terrorista Novák jóvoltából (és a pápára hivatkozva) lóháton elhagyta a börtönt, az a magyar történelem egyik legsötétebb pillanata volt, amivel Novák beírta a nevét a legkártékonyabb és legmocskosabb politikusok sorába. Még akkor is, ha a döntést valójában nem ő, hanem Orbán hozta, aki már előkelő helyen szerepel ugyanezen a listán.

Mindennek lehet jelentősége a közvélemény-kutatás eredményének szempontjából, mert miután Budaházy lóháton távozott a börtönből, az ország egyik legnépszerűbb embere lett, mint eddig fogva tartott »politikai elítélt«, akinek végre »igazságot szolgáltattak«. A köztársasági elnök kegyelme erősítette a náci-hungarista-nyilas párt legitimációját és népszerűségét, amely a Závecz szerint a Fidesztől szerzett meg egy mandátumot, nyilvánvalóan a Budaházynak adott kegyelemnek köszönhetően és a párt elfogadhatósága miatt.”

Nyitókép: Polgári Mulató Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 18. 21:35
Burkuska, vonulj be te is a Terror Házába a tieidhez.
Palatin
2023. május 18. 21:33
Bartus neked már papírod van arról, hogy bármit mondhatsz. Orbán udvari bohócává nevezett ki téged. Burkuska, te vagy a négylábon járó bizonyíték arra, hogy nálunk Magyarországon a szellemileg gyengébben kistafírungozottak is szóhoz juthatnak. Ennek örülnöd kellene, de valószínüleg nem érted ennek lehetöségnek kristálytiszta demokratikus voltát. Bartus, a libernyák-globalista hígagyuak és foserkölcsüek cirkuszában te vagy a bohóc, aki a szinházi szünetben ugrabugrál az unatkozó közönség ama tespedt tagjainak, akik még a büfébe is lusták kimenni. Bartus te 5-dimenziós idióta, pofázz, amit akarsz, a kutya se kiváncsi rád, De legalább azt látnád a hályogos szemeiddel, hogy te csak azért ökörködhetsz, hazudhatsz, prüszkölhetsz, kuruttyolhatsz össze minden böszmeséget, - amit az ember egy normális embertöl sértönek találna, de töled csak röhög rajta -, mert van nekünk egy miniszterelnökünk, aki egy abszolut garancia arra, hogy ebben az országban bárki bármit mondhat, beleértve a magadfajta kreténeket is. Te, ha nem is tudod, Orbán udvari bolondjának szerepében tetszelegsz, hiszen papírod van róla, hogy mindent mondhatsz. Az ilyen ökörségeket, amiket te itt naponta kihánysz bármelyik nyugati országban nem úsznád meg szárazon. Éppen az ilyen leaszfaltozott agyú pszichopaták, mint te, bizonyítjátok a legékesebben, hogy ebben az országban abszolut szólásszabadság, és demokrácia van. A te szellemi szinvonaladon ezt persze lehetetlen megérteni. Orbán már a kezdet kezdetén megmondta, hogy ö semmiféle rágalomért, hazugságért senkit nem fog beperelni. Ezzel tulajdonképpen titeket, gyéreszü firkászokat a saját udvari bolondjaivá fokozta le, csak ti ezt nem fogjátok föl. Röhejes vagy kisöreg, és szinte már szürreálisan buta.
Player1
2023. május 18. 19:46
Apám szokta mondani: " Hülyéből sok van, és nagy az utánpótlás" Mégis ez egyedi és kiemelkedő. A mazoizmus teteje, és egy csipetnyi perverzizmus lehet magyar nyelven ilyeneket írni, és a kommenteket végigolvasni.
Békés
2023. május 18. 18:24
"a sokkoló és dermesztő pillanat, amikor a náci te..orista Novák jóvoltából (és a pápára hivatkozva) lóháton elhagyta a börtönt, az a magyar történelem egyik legsötétebb pillanata volt," És ezt tetézve hátrafelé nyilazva felgyujtott egy lábtörlőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!