A baloldal már a gyerekeket is felhasználja

2023. május 08. 11:23

Ez tényleg a legalja.

2023. május 08. 11:23
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A Momentum hetek óta tartó mániája, hogy szerda reggelente kordont próbálnak bontani a Budai Várnegyed egy építési területén. A mai napig nem tudták felfogni, hogy ahol építkeznek, ott az építkezést el szokták zárni. Ezt a hisztit több alkalommal is megtették, de ahogy esetükben lenni szokott, semmi értelme és haszna sem volt.

Emiatt a baloldali háttéremberek úgy döntöttek, hogy ezt az egészet fel kellene turbózni. Fotók bizonyítják, hogy Somogyi Zoltán, a legújabb háborúpárti dollárokból fizetett kampány megalkotója személyesen igazította el Pankotai Lilit. Pankotai az, akit a baloldal most valamiféle hazai Greta Thunbergként próbál előretolni. Nyilván az ötlet érthető, ha nem ment a »forradalomcsinálás« a politikusoknak, akkor majd menni fog a gyerekek mögé bújva. Legalábbis ezt gondolják.”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacskohorthy
2023. május 09. 10:07
"Jajj kihasználják a kisgyerekeket" - mondjátok, mintha 15-16 éves fiataloknak ne lehetne politikai véleménye (azt most hagyjuk, hogy ezekkel egyetértesz -e vagy sem). Nem 5 évesekről van szó, például sok 56-os pesti srác is ennyi idős volt.
LancelotDuLac
2023. május 09. 00:42
"A baloldal már a gyerekeket is felhasználja" Ti is - csak éppen hátulról.
jánosbácsi
2023. május 08. 20:33
A hatalom a hatalom megtartása érdekében már a gyerekeket is veri.
gekk
2023. május 08. 18:31
Orbitszoponc, 44 komment. Bohálka, ezért nem kapsz moslékot a gazdádtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!