Eljöttek Brüsszelből gyalázni Magyarországot

2023. május 18. 19:22

Eva Kaili bőröndjét nem vizsgálták, de hazánkat nagyon bátran kritizálják.

2023. május 18. 19:22
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888
„»Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!«

Pontosan úgy érezhetjük magunkat, mint Pelikán elvtárs, amikor Virág eltárs véletlenül a vallomása helyett az ítéletet nyomta a kezébe a Tanú című filmben.

Amitől mi '90-ben megszabadulni kívántunk az jelenleg az európai norma. A kommunista nem vész el, csak átalakul.

Eljöttek Brüsszelből az Európai Parlament baloldali képviselői, hogy elítéljék Magyarországot. Nem kíváncsiak a vallomásra, de még a magyarok véleménye sem érdekli őket. Honnan tudom? Már két napja követem és figyelem a működésüket.

A CONT vagyis költségvetési ellenőrző bizottság úgy kezdte az magyarországi tartózkodását, hogy nagyon fontos(!) és független(!) emberekkel tárgyalt, illetve hallgatta meg, hogy mennyire borzasztó hely a hazánk. Csak néhány név: Bodoky Tamás, átlátszó.hu, Lukács Csaba, Magyar Hang, Bojtár B. Endre, Magyar Narancs, Ligeti Miklós, Transparency International, Pardavi Márta, Helsinki Bizottság és Iványi Gábor. Szigorúan csakis a helyi Soros emberek, hogy a brüsszeliek a lehető legjobb kézből értesüljenek a magyar valóságról. Nyilván.

Az EU-s delegációnak egyébként tagja az a Daniel Freund is, akinek mára élete legfontosabb feladatává vált Magyarország gyalázása. Ő volt az, aki jelezte, hogyha Magyarország kiáll a »no migration, no gender, no war!« mellett, akkor nem kap uniós pénzt. Na, ezt a Daniel Freundot már többször is megpróbáltam kérdezni, de eddig minden alkalommal elmenekült a sajtószabadság nevében.

Botrányos, amit ezek művelnek és borzasztó látni, hogy tényleg egyáltalán nem érdekli őket a magyar fél véleménye. Úgy jöttek ide, hogy már rég megszületett az ítélet, a vallomásra pedig soha nem is voltak kíváncsiak.

A legszebb az egészben pedig az, hogy a hazai baloldal Cseh Katalinnal az élen ehhez asszisztál.”

Nyitókép: Monika Hohlmeier Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tiszai
2023. május 21. 21:12
Na Dániel.A druszád nem fog semmit
Lajoss
2023. május 19. 22:19
A magyar pártállam kuriózum az Únióban..
budihazi gabriellák
2023. május 19. 21:06
"Amitől mi '90-ben megszabadulni kívántunk az jelenleg az európai norma. A kommunista nem vész el, csak átalakul." Jólbeszélsz kispatkány:D Ime az átalakult patkány gazdáid:D Kövér László – MSZMP tag Járai Zsigmond – MSZMP-tag Matolcsy György – MSZMP-tag Martonyi János – MSZMP-tag Pintér Sándor – MSZMP-titkár Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke Fónagy János – MSZMP-tag Vonza András – MSZMP-tag Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag Boros Imre – MSZMP-titkár Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag Harrach Péter – MSZMP-tag Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár Boross Péter – MSZMP-tag Balogh Gyula – MSZMP-tag A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak: Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Varga Mihály – KISZ-titkár Rogán Antal – KISZ-titkár Deutsch Tamás – KISZ-titkár
tailor
2023. május 19. 14:01
hát el .... és egy részük magyarul teszi ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!