A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Az egész tüntetéssorozat a rendőri ellenakció kiprovokálása céljából zajlik

2023. május 21. 15:10

Azért, hogy erős képeket lehessen készíteni, és azokkal házalni a világmédiában.

2023. május 21. 15:10
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Tegnap este fiatalok egy pár száz fős csoportja megostromolt egy üres épületet. Ha a rendőrök engedtek volna a nyomásnak, az ostromlók eljutnak a bejárati ajtóig és azt benyomják, legföljebb földúlhatták volna az üres irodákat, és beleülhettek volna az ott talált székekbe, mint a Capitolium ostromlói két évvel ezelőtt. A rendőrök természetesen nem tehették meg, hogy engednek, így aztán a tüntetőknek sikerült a kamerák számára némi egymásnak feszülést előállítaniuk, mellesleg jól megszívatva a környéken autózni próbálókat.

Lehet azt mondani a fűre, hogy kék, és az égre, hogy zöld. De nincs sok értelme, a fű ettől még zöld marad, az ég pedig kék. Lehet azt mondani, hogy a rendőrök verik a békésen demonstráló diákokat, de ennek sincs sok értelme. A túlnyomó többség ettől még tudja, hogy az egész tüntetéssorozat a rendőri ellenakció kiprovokálása céljából zajlik, azért, hogy annak során erős képeket lehessen készíteni, és azokkal házalni a világmédiában.

A honi ellenzék kudarcosságának az egyik oka, hogy makacsul bedőlnek a saját propagandájuknak. Makacsul azt hiszik, hogy a vágyaik, ha sokszor mondják azokat, valósággá válnak. A választók nyolcvan százaléka azonban nem dől be nekik. Látják, hogy a fű zöld, az ég kék, és a rendőröknek hajtott gyerekek rendőröknek hajtott gyerekek. Látják, hogy az ellenzék zavarkeltésből próbál politikai tőkét kovácsolni, és nem kérnek a zavarkeltésből. És ahogy jönnek az időközi választások, tízből nyolcszor arra szavaznak, akit a Fidesz támogat. Ez a tény, a többi csak üres politikai műsor.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. május 22. 14:27
Nyilvánvaló provokáció az egész, hiszen sem tanárhiány nincs, sem alacsony pedagógusbérek, sem használhatatlan tantervek, bürokrácia, autonómiahiány.
elfújta az ellenszél
2023. május 22. 09:38
Meg van ez orkesztrálva a legmagasabb szinten Az EU pénzek visszatartása, az Erasmus ösztöndíjprogram befagyasztása mind azt a célt szolgálja, hogy növekedjen a társadalmi feszültség, különösen a fiatalok körében. Ezt a korosztályt lehet a legkönnyebben beugratni, különösen mivel nem tapasztalták meg a Gyurcsány család áldásos ténykedését Miután az előkészítést ilyenformán elvégezték, nyilván úgy értékelik, hogy most már csak egy szikrára van szükség a felkelés kirobbanásához. Ehhez a legjobb eszköz a gyereket, lehetőleg lányt verő rendőrről készült híradás. Most ezen ügyködnek minden erővel ugyanazok, akik a brüsszeli pénzek visszatartásáért ügyködnek odakinn
Palatin
2023. május 21. 21:06
Belsö ellenségünk motorját Gyurcsányt, ezt a destruktív, szélhámos gazembert kellene már végre letartóztatni, ö valóban megérdemelné. A DK tevékenységét illetöen igencsak elgondolkodtató, hogy a gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem -, amire nem gondolunk -, a DK hecchadjárata, lázítása, hazug áskálódásai JELENTÖS MÉRTÉKBEN RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. Ennek az az indirekt következménye, hogy statisztikailag több durvaság, több büntett, több aggresszó, több baleset és akár több gyikosság, söt rendörök ellen is több támadás fordul elö az országban, amit érzékelünk nap mint nap. A DK egy felforgató szervezet. Én nagyon javasolnám, hogy a kormány konzultáljon (inzenzívebben) társadalom-pszichológusokkal is. Nem szabad mindig és kizárólag csak a gazdasági kérdésekre koncentrálni, a társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, aki a gonoszság vírusait még korszakhatárokon is képes átcsempészni. Ez az ember egy idegen test a magyar társadalomban, olyan mint egy lenyelt méregkapszula. A DK igen sok kárt okoz az országban. Még olyan összefüggésekben is, amire nem is gondolnak az emberek. Az agressziv, minden gazságra, rombolásra kész gyurcsányisták miatt (gondoljunk csak a nem rég behívott külföldi antifásokkal együtt elkövetett terrortámadásra, békés magyar állampolgárok ellen) egy sor dolgot, pl. történelmi emlékhelyeket, szobrokat stb. külön védeni kell a sunyi támadásaikkal szemben. Pl. az új Csodaszarvas szobor mellé külön örhelyet (személyzettel) kellett felállítani a Gyurcsányt követö csürhe elleni védelem céljából. A Mária-szobrot is Gyurcsány martalócai verték szét: https://mandiner.hu/cikk/20230521_keresztenyseg_szuz_maria_belfold_rongalas_szetveres_szobor
Igazszó
2023. május 21. 19:54
Te egy MÚOSZ-os szar köpönyegforgató vagy bencsik, a mai hazai jobboldal szégyene, azok után, hogy a pufajkás horn kedvenceként tomboltál 1994 után. https://muosz.hu/2022/04/13/a-.. "1979-től egy évtizeden át a Nők Lapja újságírója volt. 1988–1989 között a Tudományos Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (TDDSz) országos választmányának tagja volt. 1989-1997 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSz) főtitkáraként dolgozott. 1993 és 1997 között a Soros Alapítvány Tényfeltáró újságírás programja kuratóriumának elnöke volt. 1994-2001 között az Országos Sajtó Nyugdíjpénztár elnöke volt. 1994-ben megalapította a Magyar Mercurius Könyvkiadót, melynek 1996 óta igazgatója. 1997-1999 között a Nyugdíjpénztárak Országos Szövetségének elnöke volt." https://hu.wikipedia.org/wiki/..(%C3%BAjs%C3%A1g%C3%ADr%C3%B3) Takarodj a fenébe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról