Látens hegymászók és jóemberkedők!

2023. május 28. 15:08

Be lehet fejezni a belénkállást, csak mert merjük kegyeletteljesen a szülői felelősséget vizsgálni!

2023. május 28. 15:08
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Facebook

„Látens hegymászók és jóemberkedők!

Be lehet fejezni a belénkállást, csak mert merjük kegyeletteljesen a szülői felelősséget vizsgálni! Szülőként tesszük, nem hegymászóként. És nem közünk van hozzá, hanem véleményünk. Akárcsak nektek. (Azonban elítélem az özvegy falán okoskodókat!)

Jöhettek a sporttal, szenvedéllyel, életformával. Mi pedig - a részvét maximális érzése mellett, mert ti már ezt is elvitatjátok tőlünk - akkor hadd jöjjünk a kivagyisággal, hiúsággal és felelőtlenséggel. Valóban nem értem a hegymászókat. Pont. De ti elvárjátok tőlünk, hogy értsük. Én meg elvárom, hogy kezdjetek emberien megnyilvánulni a félárvasággal való folyamatos és tudatos veszélyeztetésről.

Lenéztek minket és az egót éltetiket. Nem baj. Csak ne essetek át a ló túloldalára! Nyugodjék a teste és a lelke békében, ott ahol lenni akart! A hátramaradottaknak erőt és mentálisan ép feldolgozást kívánok.”

Nyitókép: Lentulai Krisztián Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 30. 08:31
Pont leszarom. A balfasz öngyilkost is. Ez a sokszázadik bőr, amit lehúznak a hullájáról.
Sulammit
2023. május 29. 11:53
Krisztián! Írtál itt a szülői felelősségről. "a szülői felelősséget vizsgálni! Szülőként tesszük," Neked a kisfiad fiatalabb volt, Suhajda Szilárd 5 éves kisfiánál, amikor elváltál, vagyis otthagytad a gyerekedet, feleségedet vagyis a családodat. A te szülői felelősségedet hol hagytad? Nyilatkoztad, hogy a volt feleséged a világ legjobb édesanyja. És? Te neveled a fiadat, vagy csak időnként látogatod?
N.N.
2023. május 29. 10:04
Maradjunk annyiban, hogy ez egy asszisztált öngyilkosság volt. A sajtó nyilvánossága előtt, folyamatában végig követve.
Lajoss
2023. május 29. 09:02
Ásít..lapoz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!