„Fel kell darabolni Oroszországot” – mondta az észt hangember

2023. május 03. 13:49

Páran már megpróbálták, de Dzsingisz kán óta nem jött össze senkinek.

2023. május 03. 13:49
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„»Fel kell darabolni Oroszországot« – mondta az észt katonai főfaszom. Tényleg? És hogyan fognál hozzá, te seggfej? Mert páran már megpróbálták, de Dzsingisz kán óta nem jött össze senkinek. Pedig nem olyan bolha pöcsén a pörsenések próbálkoztak vele, mint te, észt hangember, hanem Napoleon meg Hitler.

Megpróbálnád? Vagy csak köhög a bolha, mert ma éppen az a világhelyzet van, amikor a bolhák elhitték magukról, hogy világhatalmi tényezők?”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2023. május 07. 09:12
" Vagy csak köhög a bolha, mert ma éppen az a világhelyzet van, amikor a bolhák elhitték magukról, hogy világhatalmi tényezők?” NEKÜNK IS VAN EGY BOLHÁNK, AKI AZT HISZI MAGÁRÓL, HOGY KÉPES EURÓPÁT IRÁNYÍTANI!!!
Fed74
2023. május 04. 17:04
Tolvaj Zsóti, már megint szopod a tömeggyilkos Putyin faszát! A gazdi ánusz vibrátora vagy te csicska rubeljobbágy! Az a lényeg hogy megbasszák a picsádat az Ukránok! Állítólag a listán az első háromban benne vagy!
Jack Reynor
2023. május 04. 08:56
A 16-ik századig nem volt egységes Oroszország, akkora fejeződött be nagyjából az orosz földek egyesítése a Moszkvai nagyfejedelemség által. A Dzsingisz kános - mongolos példa történelmileg rossz, az orosz fejedelemségek eleve széttagoltak voltak a mongolok előtt is.
Netbakter
2023. május 03. 21:34
Dzsingis kán óta nem jött össze senkinek feldarabolni oroszországot? Hát Dzsingisz kán sem tudta, mert sehol sem volt oroszország. Ekkora tahó buta segfej csak egy zsóti féle agyatlan majom lehet. Osztja az észt, pedig ő is híján van neki. Oroszország csak 1721 óta létezik. Voltak fejedelmek, nagyfejefelmek de sosem volt egységes. És aki össze keveri a kijevi ruszokat vagy a ruszinokat az oroszokkal az jobban teszi ha a wc ajtajára írja bölcsességeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!