Feldarabolná Oroszországot Észtország katonai parancsnoka

2023. május 02. 21:56

Martin Herem tábornok szerint nem szabad megengedni Oroszországnak, hogy nagy és erős maradjon.

2023. május 02. 21:56
null

Az ukrajnai háborúnak nem lehet boldog befejezése, Oroszországot pedig több kisebb darabra kellene felszabdalni – mondta egy nemrég az ERR észt portálnak adott interjúban Martin Herem tábornok, az észt védelmi erők parancsnoka. A katona úgy fogalmazott, hogy

amely úgy érzi, hogy joga van azt tenni, amit akar. Oroszországnak kisebb országokra kellene felbomlania, kisebb hatalommal és ambíciókkal”.

Azt is elmondta, nem látja, „hogyan lehetne jó vége az ukrajnai háborúnak”. Észtországnak pedig szerinte folyamatosan készen kell állnia. Úgy fogalmazott:

Hozzátett, katonai parancsnokként mindig azzal kell számolnia, hogy bármikor bármi megtörténhet.

***

Nyitókép: Alessandro Rampazzo / Anadolu Agency via AFP

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2023. május 03. 15:35
Észtország.... az ő hadseregük mérete kb. a fele az orosz katonazenekarénak.
Igazszó
2023. május 03. 11:22
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
NERbot
2023. május 03. 10:29
Nem rossz ötlet. Ha mondjuk Szibériát hozzánk csatolnák, akkor lenne hová küldeni Gyurcsányékat a következő kordonbontás után.
Gèbi
2023. május 03. 09:15
Szerintem meg Észtországot fel kellene számolni mert egy ilyen kis légypiszok mesterséges fenntartása teljesen értelmetlen dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!